Casa Lila i Grup Júnior a les escoles

S’han obert noves inscripcions limitades fins al 20 de novembre amb cita o en línia

La Unitat d’Infància de l’Ajuntament ha posat en marxa aquest dilluns el servei de Casa Lila i Grup Júnior a les tres escoles de primària: Els Estanys, Vall d’Aro i Fanals d’Aro.

Des del 30 d’octubre, les activitats extraescolars (excepte si es fan amb “grups bombolla” i dins els recintes escolars) estan suspeses per aturar l’increment de casos de Covid-19.

A l’espera que s’aixequi la restricció que afecta les activitats extraescolars, que podria ser a partir de finals d’any, l’Ajuntament ha posat en marxa una nova activitat que s’anomena ‘Tardes Liles’.

Els “grups bombolla” de les classes de cada centre de primària poden gaudir d’un o dos dies a la setmana d’activitats a l’exterior, jocs dirigits, tallers, jocs de taules i contes; i també s’ofereix un espai de deures (a partir de 1r de Primària). L’horari també s’ha modificat una mica (15.45-18.15 h). El servei aplega nens i nenes de P3 a 6è (equivalent a la Casa Lila i Prejúniors).

Simultàniament, el Casal Júnior (dirigit a nois i noies de 1r i 2n d’ESO) s’ha reconvertit en una proposta d’activitats exteriors amb grups d’un màxim de 5 participant inscrits prèviament.

En cada grup s’apliquen els protocols Covid-19 de comprovació de l’estat de salut dels infants i del personal, rentatge de mans sistemàtic, ús de la mascareta, ventilació d’espais així com neteja i desinfecció d’espais i materials.

Les Tardes Liles s’ofereixen en els participants ja inscrits a La Casa Lila i al Casal Prejúniors aquest curs 2020-2021, i fins divendres s’accepten noves inscripcions per a les places vacants de cada grup, amb un cost de 10 o 20 euros mensuals (un o dos dies la setmana). Les noves places són limitades, cal un mínim de participants per cada “grup bombolla” per poder dur a terme l’activitat i la proposta serà vigent mentre durin les mesures restrictives actuals.

Les inscripcions es poden realitzar a la Casa Lila de Platja d’Aro de manera presencial amb cita (T 972 825 605 o casalila@platjadaro.com) o bé en línia des de la seu electrònica de l’Ajuntament. Cal aportar una còpia de la targeta sanitària de l’infant i la documentació necessària degudament omplerta i signada: inscripció, normativa i declaració responsable (que es pot descarregar al lloc web del ciutadà).

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.