Espai de Creixement Personal

Reconectem

Ha passat un temps després de les últimes informacions espirituals.

Per fer una represa, tant per qui ja té coneixement d’aquest espai, com per als nous benvinguts, faré cinc cèntims als lectors del que vaig compartir amb tots vosaltres els mesos anteriors.

Vaig explicar, segons les meves experiències de vida, que és l’espiritualitat i perquè té molts avantatges quan l’apliquem a la nostra manera de viure, cada dia i les 24 hores.

Vaig tocar temes diferents, que podeu trobar en les dates passades de les publicacions.

Quin és el sentit de la vida? Per què naixem en el Planeta Terra i per què passem per les experiències que tenim?

Sempre he contestat segons els meus aprenentatges i, també vaig fer noms d’algunes persones amb les quals em vaig formar durant tots aquests anys. Quan parlo d’anys, em refereixo a quasi tota la meva vida terrenal. Vaig començar a la tendra edat de 13 anyets i, sempre vaig adquirint ensenyaments que em poden permetre de mantenir estable el meu objectiu: viure feliç.

Quan es vol fer un canvi, sempre hem de pensar de tenir resultats a un llarg termini. Tot és difícil, però res és impossible! I sí, necessitem temps abans de poder trobar el nostre equilibri. La teoria és fàcil, posar-ho en pràctica és el que més costa. Pensem a les nostres relacions, les que tenim més al nostre costat: la nostra parella, els nostres fills, els nostres pares, germans o simplement companys de feina, el nostre cap o veïns de casa! Fins a arribar a les persones que creuem al carrer, les que no coneixem de res, però, pot ser, marcaran el nostre dia amb el seu comportament o les seves paraules. Comencem a demanar-nos el perquè de moltes coses. Per què ens passa això o allò i, en lloc de buscar les respostes, entrem en una espiral de queixes i mal humor del qual ens fa les experiències difícils, pesades i que sembla impossible veure la llum al final del túnel!

Doncs hi ha una resposta a totes aquestes preguntes irresoltes.

Primerament: hem perdut l’AMOR dins nostre. Estem escoltant la veu desequilibrada de l'”EGO” ( del llatí JO SÓC) que ens diu que estem separats de la “FONT”, del “TOT”, d’aquella energia de la qual pertanyem tothom.

Som ENERGIA MATERIALITZADA (al moment del naixement), venim a la Terra per experimentar situacions que ens remouen les emocions i els sentiments i que ens ajuden a evolucionar. La majoria de les vegades, decidim assolir coneixements amb “cops” i llàgrimes exactament per sentir-nos separats de la FONT!

Com recuperar l’AMOR, primerament vers un mateix, i sentir-se part del màgic Univers?

Tots som UN. I si jo sóc TU i TU ets JO, com puc causar-te patiment?

Està clar que és el meu punt de vista (i de molts que hi creuen), Déu està dins nosaltres i el podem veure en totes les coses i en totes les persones si, hi ha AMOR dins nostre.

Saps qui ets? T’estimes? Et valores? Et cuides? Et parles bé?…. Hi ha molts interrogatius. Si ets una persona equilibrada, amb un Ego equilibrat, les respostes son SÍ, tot i que m’agradaria saber com t’apliques tots els valors perquè, no pots donar el que no tens, no pots donar el que no saps.

Per saber si una persona té equilibri emocional, s’ha de veure com porta la seva vida, com gestiona les seves emocions, l’estrès, com evolucionen els seus fills o les seves relacions humanes, socials, per exemple.

Si us pot interessar tot això, estaria il·lusionada que em poguéssiu acompanyar en aquest viatge de sentiments, emocions i descobriments de tot allò que sempre ha existit i va passar de generacions a generacions i que es va perdre per por …a perdre… Tot el que tenim de material i que ens pugui treure seguretat, aquella seguretat que just avui en dia, ningú ens pot ja donar perquè just avui estem aprenent una gran lliçó: estimar, empatitzar, respectar, ajudar i tots aquells valors perduts que ens fan divagar en el buit interior que no podem omplir per manca d’AMOR.

NAMASTE

🌻 Raig de Sol

Ràdio Platja d’Aro no es fa responsable de les idees i opinions expressades pels seus col·laboradors en els articles.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.