Novetats discogràfiques setmana del 16 de novembre

73 novetats han arribat avui a la nostre emissora. Us convidem a repassar les més destacades.

Català

A l’espera de les cançons de la Marató de TV3, que prometen ser molt interessants, ens centrem en el darrer treball del Èric Vinaixa que va publicar fa 3 dies el seu quart disc en solitari. Amb el nou àlbum, batejat com “La més bonica història”, el cantant i músic de Miravet emergeix del caos que va plasmar en el seu anterior treball. Vinaixa va escriure l’obra abans de l’esclat de la pandèmia, empès a fugir de la frustració de la crisi personal que vivia. Aquest és el senzill que ens ha arribat avui, ‘La més bonica història’.

Èric Vinaixa – La més bonica història

Si el duet Toni Xuclà i Clàudia Cabero -dos guanyadors del Terra i Cultura junts- és insòlit, encara ho és més amb la companyia de Gemma Abrié. Tots tres formen un espectacle ple de música actual i poesia que trenca barreres temporals. El tema coral es diu ‘Les coses importants son les que no ho semblen’.

Mercat Hispà

Anem a repassar les novetats més destacades en castellà. Los Zingarros acaben de fer públic un tema en directe enregistrat al Circo Price de Madrid fent sonar el seu clàssic ‘Què demonios hago aquí?’. En aquest tema van comptar amb nombrosos convidats (Leiva, Carlos Tarque, Fito Cabrales o Ariel Rot entre d’altres més). Aquí tenim aquest tema:

Los Zigarros + Leiva + Fito Cabrales + Carlos Tarque + Ariel Rot – “Qué Demonios Hago Yo Aquí”

També hem rebut el més nou de Marc Anthony, ‘Un amor eterno’. Marc Anthony converteix en balada la cançó “Un Amor Eterno” que, amb ritme, llançava en el seu àlbum “OPUS”.
Marc Anthony estrenarà el nou senzill durant la seva presentació a l’escenari del Lliurament Anual del Latin GRAMMY el proper 19 de novembre.

Marc Anthony – Un Amor Eterno

Internacional

Torn ara per les novetats en anglès. Hem rebut un munt de nadales de grans artistes internacionals, però encara no toca. Les anem guardant per passat Santa Llùcia.

Alicia Keys i Brandi Carlile interpreten ‘A beautiful Noise’, un nou senzill amb reminiscències polítiques, sobre l’ús de la vostra veu i la votació. Va ser presentat a l’acte Demócrata de les passades eleccions a EEUU -Cada vot compta- el passat 29 d’octubre. Sona així:

Alicia Keys & Brandi Carlile Perform “A Beautiful Noise”

I de dives a diva. El disc ”DISCO” de Kylie Minogue va arribar divendres (6 de novembre) i de cop i volta el món es va sentir molt menys infernal. Un dels (molts) aspectes destacats del quinzè àlbum de la icona del pop és un tema funky anomenat ‘Real Groove’. Produït pels finlandesos Brunila i Stadi, es tracta essencialment de recuperar al teu ex. Aquí el teniu:

Kylie Minogue – Real Groove

I amb la Kylie posem punt i final al nostre repàs setmanal. Cuideu-vos molt i seguiu sintonitzant Ràdio Platja d’Aro, un munt de novetats cada setmana només per tu. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.