La Casa Lila romandrà tancada fins nou avís a partir d’avui

El servei municipal per a infants i joves ho ha comunicat aquest matí a les famílies

A causa de l’entrada en vigor de les noves restriccions, La Casa Lila de Platja d’Aro i Castell d’Aro, que funcionen de dilluns a divendres de les 16 h a les 19 h oferint un ampli programa de propostes de lleure i pedagògiques destinades a nens i nenes i joves de 3 a 14 anys, han anunciat la suspensió del servei fins a nou avís.

Aquest matí les famílies han rebut un correu electrònic confirmant l’aturada del servei que, previsiblement, restarà tancat, com a mínim, quinze dies.

La suspensió del servei afecta unes 150 criatures i una gran quantitat de famílies de la població que hauran de buscar alternatives al servei que ofereix l’Ajuntament durant el curs escolars.

Què diu la resolució de la Generalitat de Catalunya?

Tot seguit, podeu llegir el text de l’apartat de la resolució que ha aprovat la Generalitat de Catalunya i que afecta les activitats extraescolars i de lleure infantil i juvenil:

“Activitats docents, activitats de lleure infantil i juvenil (incloses les extraescolars) i activitats d’intervenció socioeducativa (serveis d’intervenció socioeducativa i centres oberts).

Les activitats docents, i les activitats d’intervenció socioeducativa (serveis d’intervenció socioeducativa i centres oberts), incloent-hi el transport escolar, s’han de dur a terme d’acord amb els corresponents plans sectorials aprovats pel Comitè de Direcció del Pla d’actuació del PROCICAT i la normativa relacionada, aplicant rigorosament les mesures de prevenció i protecció de la salut.

Els centres educatius han d’aplicar les mesures d’ensenyament previstes als seus plans d’organització del curs 2020-2021 per tal de reduir l’assistència presencial d’alumnat d’estudis postobligatoris, això és, batxillerat, cicles formatius de grau mitjà i cicles formatius de grau superior.

Se suspenen les activitats de lleure infantil i juvenil, l’esport escolar i les activitats extraescolars que es realitzen fora de l’horari lectiu habitual dins o fora del centre educatiu amb un propòsit educatiu o formatiu.

En queden exceptuades les activitats extraescolars organitzades o promogudes pels centres educatius, les seves associacions de mares i pares d’alumnes o les seves seccions esportives, així com per les associacions esportives escolars o figures anàlogues, com les entitats esportives legalment previstes, i que estiguin previstes en les respectives programacions generals anuals, quan aquestes es realitzin en el centre educatiu i els grups constants en què s’agrupin els participants siguin coincidents amb els grups de convivència estable definits per l’activitat lectiva.

Als efectes d’aquesta Resolució, no tenen consideració d’activitat extraescolar, perquè són ensenyaments reglats, la formació que imparteixen els centres d’educació d’adults, les escoles oficials d’idiomes i els ensenyaments de règim especial reglats. En aquests casos, els centres han d’adoptar mesures per reduir l’assistència presencial dels seus alumnes.”

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.