La Biblioteca Mercè Rodoreda de Platja d’Aro suspèn bona part dels seus serveis i modifica els horaris

Fins a nou avís només ofereix Servei de Préstec amb cita o presencial

Amb l’entrada en vigor de les noves restriccions per frenar els contagis de Covid-19, la Biblioteca Mercè Rodoreda de Platja d’Aro també s’adapta a la nova situació amb la suspensió de la gran majoria de serveis que ofereix i canvis en els horaris i dies d’obertura.

Fins a nou avís, els usuaris i usuàries de l’equipament només disposen del Servei de Préstec, preferentment amb cita, que es pot demanar mitjançant el telèfon 972 82 54 91 o el correu electrònic bmr@platjadaro.com. També existeix l’opció d’acostar-nos a la Biblioteca personalment, sense cita, perquè continua operatiu el Servei de Préstec Interbibliotecari.

L’accés a la sala de lectura, a la col·lecció, el servei d’ordinadors o reprografia està suspès i s’ha modificat l’horari de servei. Mentre durin les restriccions, l’atenció es concentra entre les 10 i les 17 h, de dilluns a divendres.

La programació d’activitats també està suspesa o ajornada, en funció de cada cas.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.