Comença el primer torneig ITF femení de Castell-Platja d’Aro

La competició s’allargarà fins diumenge a les instal·lacions del Club Tennis d’Aro

La fase prèvia es disputarà fins dimarts i la fase final de dimarts a diumenge. A la fase de classificació individual hi participen 48 jugadores mentre que el quadre principal d’individuals està format per trenta-dues tenistes.

S’hi han inscrit esportistes de més d’una vintena de països com França, Gran Bretanya, Romania, Veneçuela, Argentina, Rússia, Països Baixos o República Txeca, per citar-ne alguns. L’Estat Espanyol també té una àmplia representació.

Cal destacar la participació de l’anglesa Amanda Carreras (posició 339 en el WTA RANKING), la madrilenya Olga Saez Larra (371) o les catalanes Julia Payola (542) o Clàudia Hoste Ferrer (693). Aquestes eren les posicions que ocupaven en el moment de formalitzar la seva inscripció en el torneig.

Els partits tenen l’aforament de públic limitat per les restriccions de la Covid-19 amb un màxim de dos-cents espectadors i espectadores.

Aquesta primera edició de l’ITF femení Platja d’Aro 365 està dotat amb 15.000 dòlars de premi.

El Club de Tennis d’Aro i Magistertennis també han avançat que l’any 2021 volen que la segona edició del torneig es faci a la primavera i pugi de categoria, assolint els 25.000 euros en premis. Enguany, el torneig ja estava previst del 27 d’abril al 3 de maig, però per la pandèmia es va cancel·lar i es va ajornar fins a finals d’octubre.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.