Terra Indika

Nou programa Rock&Wine, avui presentant el vi del celler Mas Polit Terra Indika.

Aquí podeu escoltar el programa número 2 emès el dimecres 14 d’octubre.

Vi : Terra Indika – 100% Garnatxa – 8,00€

Celler Mas Polit ( Vilamaniscle) D.O Empordà

Cançó : Jump – Van Halen ( Hard Rock )

Aquesta setmana hem volgut fer el nostre particular homenatge a dos rockers que ens han deixat massa  aviat, un, el nostre estimat Xavi Montfort, baixista del grup guixolenc Quercus, i l’altre l’Eddie Van Halen, guitarrista i fundador del grup de hard rock Van Halen, del  qual hem agafat pel maridatge el tema Jump, una reflexió sobre la fina línia de la vida, en la que simplement un salt ho canvia tot, una cançó potent, com el vi que ens acompanya.

 El Terra Indika del  Celler Mas Polit, situat a Vilamaniscle, als peus de la Serra de l’Albera, un vi empordanès 100%, una garnatxa autòctona d’aquí, un vi sense barrica, sense adreços,com es feia abans a l’Empordà, un vi sincer, que ens parla de la terra, que ens descriu aquelles vinyes de costers que el veuen néixer i aquesta serra de l’Albera que li dóna el caràcter necessari per enamorar al que ho prova, fruita ensitjadora en el seu cos i potencia irresistible en la seva anima.

El seu propietari, el Pepe Iglesias, ha sabut treure el millor fruit de la seva terra, amant de l’ecologia, amant de el natural, que ha apostat per la sostenibilitat i avui dia pot presumir de tenir un celler autosuficient enèrgicament, que dóna com a resultat aquest Terra Indika, nascut en terra d’indiketes, aquells ibers que poblavenn l’Empordà i que van ser capaços fins i tot d’encunyar la seva pròpia moneda, un nom molt ben trobar per un vi que expressa igual que aquests pobladors, personalitat, caràcter i determinació.

Un bon plat  per acompanyar aquest vi tan empordanès serien uns bolets amb all i julivert, aprofitant la temporada de bolets, amb una cansalada a la brasa, o una botifarra.

Que vagi de gust !!! Fins a la setmana vinent

Salut i vi

( recorda beure amb moderació )

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.