Comença la Casa Lila, Casal prejuniors i juniors amb mesures Covid-19

Nous espais i grups estables són algunes de les mesures per oferir la màxima seguretat i prevenció

148 nens i nenes han començat aquesta tarda a gaudir de l’oferta d’activitats de la Casa Lila de Castell-Platja d’Aro que inclou els casals prejuniors i juniors. Una cinquantena a Castell d’Aro i la resta a Platja d’Aro.

Des de l’Ajuntament han explicat que s’ha fet un gran esforç per a complir tots els protocols relacionats amb la Covid-19 i garantir la seguretat dels nens i nenes i les seves famílies.

La situació de pandèmia ha obligat a buscar nous espais, a banda de les seus habituals, crear grups estables i s’ha aplicat un nou sistema de contractació del servei.

L’Antic Casino de Castell d’Aro i les sales de la Masia Bas de Platja d’Aro, durant aquest curs, també s’han integrat a la Casa Lila.

S’han creat ‘grups bombolla’ amb una quinzena de criatures com a màxim. D’aquesta distribució n’han sortit una desena de grups estables.

També s’ha modificat el sistema de contractació del servei per a garantir el bon funcionament del sistema de grups estables i evitar un sobredimensionament logístic i econòmic d’aquest. També s’ha aplicat un barem de punts i requisits per a la valoració de cada inscripció presentada. Cal tenir en compte que cada família paga entre 85 i 141 euros per a tot el curs.

Control de temperatura a les entrades, desinfecció de sabates a l’entrada de les instal·lacions, rentat de mans sistemàtic, utilització de la mascareta obligatòria per majors de 6 anys i recomanada per menors de 6 anys, restriccions d’accés dels acompanyats a l’interior dels espais, neteja i desinfecció diària de superfícies, material i joguines i ventilació en els espais tancats són algunes de les mesures que s’apliquen.

Totes les famílies que han presentat la documentació dins els terminis previstos i complint tots els requisits han pogut accedir al servei.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.