Una edició atípica del FestiSurf Costa Brava de Castell-Platja d’Aro

S’han introduït diferents canvis en el format a causa de la Covid-19

Amb les entrades esgotades des de fa dies, la vuitena edició del FestiSurf Costa Brava, que posa simbòlicament posa el punt final a les activitats d’estiu a Castell-Platja d’Aro, es prepara per a viure, aquest dissabte a la nit, una edició atípica a causa del Coronavirus.

A diferència dels últims anys, que es feia a la Sala Polivalent de Castell d’Aro, enguany, els concerts es desplacen en el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro aplicant totes les mesures d’higiene i seguretat, aforament limitat i controlat, i el públic assegut.

MFC Chicken l’any 2017 en el FestiSurf Costa Brava

A mitja setmana, també hem conegut una baixa del cartell. Els TT Syndicate, motivat per l’entrada en vigor de l’estat de contingència a Portugal, han decidit no arriscar-se a sortir del seu país. Definitivament, el cartell es queda amb un parell de formacions que allargaran la seva actuació. Los Tiki Phantoms i MFC Chicken seran sobre l’escenari setanta-cinc minuts cada un, en lloc dels cinquanta que s’havia previst inicialment.

Les portes del Palau d’Esports i Congressos s’obriran a les vuit del vespre. I Los Tiki Phantoms començaran a tocar a les 21:30 h. Mentre que els MFC Chicken actuaran a partir de les 23:15 h.⠀

Malgrat que les entrades estan exhaurides de fa dies, l’organització n’ha alliberat algunes i, si hi ha devolucions, també es posaran a disposició de nous espectadors i espectadores.

A més, hi haurà servei de bar, però no de menjar. Només es vendran snacks per picar.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.