Es presenta el pla funcional de la futura Plaça Poeta Sitjà

L’Ajuntament presenta el pla abans que s’obri el procés per escollir la proposta i l’empresa que redactarà el projecte

El recinte tancat de la Plaça Poeta Sitjà acull aquest vespre una reunió per explicar als veïns i veïnes el pla funcional que l’Ajuntament ha elaborat a partir del procés participatiu que s’ha dut a terme en els darrers anys. Podeu consultar les conclusions del procés participatiu aquí.

A l’acte hi intervenen l’alcalde, Maurici Jiménez, la regidora d’Urbanisme, Montserrat Rovira, l’arquitecte municipal, Jordi Espriu, i la tècnica de participació ciutadana, Sandra López. També hi assisteixen altres regidors i regidores de la corporació municipal.

La principal conclusió és que l’espai ha de continuar essent la Plaça del poble, un lloc de trobada de diferents edats i un espai de referència per organitzar activitats com la Festa Major o Pasqüetes.

Les línies del programa funcional són incorporar la zona que ocupa l’antiga llar d’infants com a plaça; treure l’actual pista esportiva i les tanques; traslladar els usos de l’actual pista esportiva a una part de la plaça pavimentada, envoltada per grades i/o bancs, al costat de l’edifici; mantenir una part important de la plaça de terra; la plaça com espai obert, que es pugui accedir des de tots els carrers amb un pas de vehicles per a les activitats; ubicar la zona del pi de la festa de Pasqüetes; plantejar la zona de l’escenari; mantenir el parc infantil actual; incorporar un element de joc d’aigua; mantenir una font per a beure; incorporar taules per a jugar/menjar; pensar en la configuració de la plaça amb les necessitats dels nens i nenes a partir de vuit anys; preveure elements enjardinats com a espais per interactuar (no només decoratius); preveure la seguretat amb la riera i la visibilitat dels passos de vianants d’accés i la il·luminació; i preveure els accessos a l’edifici i com serà la circulació de les persones a la Plaça.

Podeu consultar el document sencer aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.