Els empresaris de l’oci nocturn reclamen un pla d’ajudes i el compliment de compromisos

Des de dijous passat tenen suspesa l’activitat en el marc de mesures extraordinàries per a frenar l’avanç de la Covid-19

Aquest matí s’ha celebrat una reunió del sector de l’oci nocturn de Castell-Platja d’Aro per analitzar la situació actual i emprendre les accions que considerin oportunes per a salvar un sector cabdal en l’oferta l’oci del municipi.

Demandes sorgides a la reunió

Segons ha explicat el president de l’entitat, Jordi Díaz, després de la reunió, els empresaris reclamaran que s’apliquin les ajudes promeses de rebaixa de la taxa d’escombraries perquè, segons ells, no s’ha rebaixat ni la quarta part de la taxa dels 3 mesos que van tenir tancats els seus negocis durant l’Estat d’Alarma. Diuen que el consistori només els ha rebaixat entre un 6 i 7%.

També demanaran més ajudes per fer front a la situació extraordinària i la inviabilitat econòmica del sector. Creuen que és necessari que s’impulsi un pla d’ajudes estatal, entre altres mesures, per ajudar a pagar els lloguers.

Dijous passat va ser el primer dia que l’activitat de l’oci nocturn a tot Catalunya va quedar suspesa, en el marc d’un paquet de mesures extraordinàries decretades per la Generalitat de Catalunya per a frenar l’increment de contagis de Coronavirus.

El president de l’Associació d’Hoteleria, Restauració i Oci de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, Jordi Díaz, en declaracions al nostre mitjà, va explicar que se senten desemparats i desinformats i va qualificar la suspensió de l’activitat “de cop molt dur per a la població perquè es tracta d’un sector molt important del que depenen moltes famílies”.

L’alcalde, Maurici Jiménez, va recordar que “la seguretat és la prioritat, però que la conseqüència és el tancament d’un sector cabdal pel municipi. L’oferta de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró no s’entén sense l’oci nocturn i pot afectar l’arribada de turisme”.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.