La Policia Local aixeca més de 241 denúncies per conductes incíviques i delictes de trànsit durant l’agost

Durant la primera quinzena d’agost el cos policial ha efectuat un miler de serveis

Entre l’1 i el 15 d’agost, la Policia Local de Castell-Platja d’Aro ha tramitat 80 denúncies per conductes incíviques que incompleixen les Ordenances Municipals. Pertorbar el descans dels veïns, “botellots”, fer necessitats fisiològiques a la via pública, pintar grafitis o venda ambulant han estat alguns dels motius pels quals s’han aixecat les denúncies.

També ha aixecat 161 denúncies de trànsit relacionades amb alcoholèmies, conducció sota l’efecte de substàncies, defectes tècnics del vehicle, infraccions del conductor o incompliment de la Llei d’assegurances.

La Policia Local, en el mateix període, ha realitzat 925 serveis relacionats amb atestats judicials, detencions, persones investigades i/o imputades per fets delictius, conducció sense permís de conduir o conduir sota la influència de begudes alcohòliques, drogues tòxiques, estupefaents i substàncies psicotròpiques o altes taxes d’alcohol.

En el mes de juliol, la Policia Local va col·laborar amb el Cos Nacional de Policia en un dispositiu contra el tràfic de drogues a Sant Feliu de Guíxols que es va saldar amb la detenció del grup criminal i la intervenció de substàncies estupefaents, diners i material divers relacionat amb delicte.

Van enxampar 3 persones que es dedicaven a furtar peces de roba en diferents comerços de Platja d’Aro i havien sostret productes per un valor d’uns 400 euros o van detenir una persona com a autora d’un delicte contra la salut pública a la qual es van localitzar substàncies estupefaents i diners fraccionats.

D’altra banda, aquest estiu, la Policia Local ha incorporat al seu parc mòbil dos quads CFMOTO 450 L per a facilitar l’accés dels agents a llocs de difícil accés.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.