Novetats discogràfiques setmana del 3 d’agost

Avui hem rebut 64 novetats que ja sonen al 102.7 de la FM.

Català

Iniciem el repàs setmanal amb la música nova en català.

Anaïs Vila i Mazoni presenten conjuntament una col·laboració en un tema inèdit, escrit per l’artista santpeorenca durant el confinament de l’estat d’alarma i produït i gravat pels dos músics cadascú a casa seva. El tema porta per nom ‘A Dins’ i sona així:

A DINS – Anaïs Vila i Mazoni

Ens arriben també dos treballs dels quartet barceloní Intana liderat per la Núria Moliner. Son temes que varen veure la llum els mesos de confinament i que ara es publiquen oficialment. Els temes acabats de distribuir son ‘Federast 20’ i aquest que us portem aquí; ‘Igual però Diferent’.

Intana – Igual però diferent

Mercat hispà

Marxem a les novetats en castellà arribades avui. Miki Núñez ens anima l’estiu i arriba avui amb l’estrena de dues versions de ‘Eterno Verano’. Ens presenta la versió en català titulada ‘Un Estiu Que No S’Acaba’ i per si no fos poc, una altra versió, en aquest cas un ReVamp de la cançó. Es tracta d’una versió millorada on es poden escoltar veus d’en Roi Mendéz (participant de l’edició d’OT 2017).

Miki Núñez – Eterno Verano

Aitana Ocaña i Morat han tornat a unir forces en ‘Más De Lo Que Aposté’, un single que han presentat aquest passat dijous 30 de juliol. El seu videoclip ha superat les 680.000 reproduccions en qüestió d’hores i ha arribat a el primer lloc de la llista de tendències de YouTube.

Aitana, Morat – Más De Lo Que Aposté

Mercat Internacional

Repassem ara les novetats en anglès.

Taylor Swift va celebrar el llançament del seu nou àlbum enviant cardigans d’època a una llarga llista de companys, fans i simpatitzants.

Des de Martha Hunt i Jonathan Van Ness de Queer Eye, fins a Kelsea Ballerini i Jennifer Hudson, passant per la vídua de Kobe Bryan. Molts dels destinataris van publicar a les xarxes socials per expressar el seu agraïment tant pel acollidor regal com pel primer single del nou àlbum que precisament es diu: ‘Cardigan’.

Taylor Swift – cardigan

Un altre tema que es presenta en societat desprès d’aparèixer en plena pandèmia és el ‘Sandbox Love’ de l’Alanis Morissette. Tenim nou vídeo-clip i llançament mundial de la cançó. Sona així:

Alanis Morissette – Sandbox Love

Altres novetats destacades de la setmana son; Wiz Khalifa amb ‘Still Wiz’, Billie Eilish presenta el tema ‘My future’, Sam Smith i Burna ens porten ‘Boy My Oasis’, Blake Shelton en companyia de Gwen Stefani llencen ‘Happy Anywhere’ i Kylie Minogue el seu nou treball ‘Say Something’.

Això és tot per aquesta setmana amics. Tingueu molta cura. Feliç agost!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.