Novetats discogràfiques setmana del 6 de juliol

72 nous temes han arribat aquesta setmana a la nostre discoteca. Aquí repassem els més destacats.

Català

Aquesta setmana només tenim una novetat en català. Es tracta de ‘Gent com tu’, l’oda de Pemi Rovirosa dedicada a la gent gran. “Gent com tu” neix de la necessitat d’expressar l’agraïment per tot el que hem après i recollit de les generacions que ens han precedit. Pels coneixements transmesos, per les experiències vitals i per aquest privilegi de benestar del qual, gràcies a ells i el seu sacrifici, ara en podem gaudir tots.

Pemi Rovirosa – Gent com tu

Mercat hispà

Saltem de seguida a les novetats en castellà. Manolo García va publicar aquest divendres passat “Acústico, Acústico, Acústico”, un disc en directe ja disponible en totes les plataformes i que registra la primera gira acústica de el músic espanyol, amb la qual va recórrer Espanya durant 2019. Amb aquest àlbum , Manolo tanca un cicle de tres àlbums en directe des de 2016. Aquí tenim aquest primer senzill: ‘Pájaros de barro’.

Manolo Garcia – Pajaros de barro acustico

Els seguidors de La Oreja de Van Gogh estan d’enhorabona. La seva banda favorita acaba de llançar un nou avançament del seu disc Un Susurro en la Tormenta, que veurà la llum el 18 de setembre. Es tracta de ‘Te pareces tanto a mi’, una cançó amb els ritmes pop / rock que tant els caracteritzen.

La Oreja de Van Gogh – Te Pareces Tanto a Mí

Altres novetats en castellà son; David Demaria amb el tema ‘La llama’ i Beret amb el seu darrer treball ‘Aun me amabas’.

Internacional

Passem a repassar les novetats internacionals. Justin Timberlake va presentar al gener el seu darrer treball. A causa de la pandèmia de la Covid-19 la distribució d’aquest àlbum es va congelar. Ara publica el senzill ‘Perfect for Me’ un tema que pertany a la banda sonora de la pel·lícula ‘Trolls’. Sona així:

Perfect For Me – Justin Timberlake

També tenim nou treball de la Alanis Morissette. La artista ha reeditat de la mà de Warner Music seu disc més aclamat, Jagged Little Pill (1995), quan es compleixen 25 anys del seu llançament, que la va consagrar com supervendes mundial gràcies a temes com Hand In My Pocket o Head Over Feet. Aquesta nova versió del ‘Hand In My Pocket’ s’ha presentat en qualitat 4K i sona així:

Alanis Morissette – Hand In My Pocket

També ens han arribat els darrers treballs de Evanescence amb ‘The game is over’, Ellie Goulding amb Lauv amb el senzill anomenat ‘Slow Grenade’ i la colaboració entre Kenzie amb Sia, un tema que porta per nom ‘Exhale’.

I fins aquí les novetats més destacades d’aquesta setmana. Si vols escoltar les 72 novetats, ho pots fer com sempre les 24 hores non-stop al 102.7 de la FM. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.