Novetats discogràfiques setmana del 29 de juny

Bona setmana i bona calor! Tenim l’estiu aquí i 71 nous temes que entren aquest dilluns. Et convidem a passar i escoltar els més destacats!

Català

Important novetat en català aquesta setmana. Els Amics de la Arts ens presenten un nou senzill. La sortida del nou disc de Els Amics de les Arts, va quedar ajornada fins a nova ordre. El disc, que es dirà “El senyal que esperaves” estava previst pel passat 20 de març, i el grup ja ha avançat que, de moment, no sortirà fins després de l’estiu. Però ara ens porten aquest ‘No Vam Saber Tornar’.

Els Amics De Les Arts – No Vam Saber Tornar

També estrena treball el grup molletà Pele Macleod que ha tret un nou single que es titula ‘Al Meu Compàs’, i és una cançó amb un so estiuenc, molt de l’estil d’en Pele. Es tracta d’una cançó que es va composar abans de la pandèmia i que estava prevista per ser treta a la primavera. Aquesta setmana s’ha estrenat amb un videoclip que s’ha gravat des del confinament. Aquí el teniu.

Pele MacLeod “Al meu compàs”

.

Per acabar amb les novetats en català, hem rebut nou treball de Stay Homas. que publiquen ‘The bright side’ amb la col·laboració d’Oques Grasses.
El 3 de juliol publicaran Desconfination, un àlbum que agruparà les cançons més votades pels fans i serà el preàmbul d’una gira internacional.

STAY HOMAS, Oques Grasses – The Bright Side

Mercat Hispà

Les novetats en castellà d’aquesta setmana venen encapçalades pel darrer treball de Miguel Rios. El vell rocker torna amb ‘El Blues de la Tercera Edat’, primer tema inèdit en 12 anys. El single, amb lletra del mateix Miguel Ríos i música de José Nortes, és el primer avançament del nou treball de l’artista granadí. Va ser gravat als Black Betty Studios, amb The Black Betty Trio.

Miguel Ríos, The Black Betty Trio – El Blues de la Tercera Edad

Una altre de les novetats que ens ha cridat la atenció ha estat la nova versió de la mítica cançó del grup Triana. ‘Una noche de amor desesperada’ ha estat la triada perquè una selecció d’artistes andalusos uneixin les seves veus per una causa benèfica en favor de Càritas, a la qual es donaran tots els beneficis aconseguits per aquest tema.

Triana – Una noche de amor desesperada (Versión Coral)

Internacional

Entrem ja al mercat anglo-saxó per veure quines son les novetats més importants. Tenim material inédit de Prince. ‘Witness 4 The Prosecution’ és una pista enregistrada inicialment el 14 de març de 1986 a l’estudi Prince’s Galpin Blvd Home Studio de Chanhassen, Minnesota. El 15 d’abril de 1986 va ser enregistrat per Wendy Melvoin, Lisa Coleman, Susannah Melvoin i Eric Leeds a Prince Galpin Blvd Home Studio, mentre Prince es dirigia de tornada de França rodant escenes addicionals per a Under The Cherry Moon. Pels amants de Prince, tota una joia!

Prince – Witness 4 The Prosecution

Tenim nou tema d’Alicia Keys. ‘Pecfect way to die’ un avançament del que serà el seu proper àlbum. Un tema deliciós que sona així:

Alicia Keys – Perfect Way To Die

També hem rebut els últims treballs de Camila Cabello amb ‘First Man’, Charlie Puth amb ‘Girlfriend’, Miss Caffeina i Rozalén ens porten el tema ‘Reina’, Katy Perry presenta ‘Daisies’ un remix de l’Oliver Heldens i Public Enemy ens fan arribar el seu darrer treball; ‘State Of The Union’.

Això és tot amics! Recordeu, la millor música i les darreres novetats sempre les trobareu al 102.7 de la FM. Ràdio Platja d’Aro. Precaució i sobretot! Distància- mans-mascareta! Sigueu prudents i feliços!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.