Novetats discogràfiques setmana del 22 de juny

Ha començat a fer calor i segueixen arribant novetats discogràfiques per aquest estiu 2020. Et convidem a repassar les més destacades.

Català

Com sempre comencem repassat les novetats en català. Uënsdei presenta el seu primer senzill “l’univers”, avançament del seu nou disc Mudança (La catenària), i que ha estat també inclòs al recopilatori Estrats Vol 2, un recull de la música feta a terres de ponent.

Massa és el nou projecte de Ferran Massegur, antic cantant de Teràpia de Shock. Després del final del grup el 2016, Massa ha estat explorant diferents camins musicals i tocant amb altres músics fins que ha acabat de definir què volia fer. El resultat es podrà començar a escoltar a partir de demà però serà a finals d’estiu quan tindrem el disc al complet, que publicarà RGB Suports. El tastet de demà vindrà en forma del senzill “Salta”, que es podrà adquirir a través d’iTunes i, a partir del 16 de juny, també a les principals plataformes digitals, en obert.

Mercat Hispà

De les novetats en castellà destaquem el retorn de Gloria Stefan. ‘Cuando hay amor’, l’últim senzill de la cantant cubanoamericana que llança el primer senzill del seu nou àlbum “Brazil305” després de set anys sense cap producció discogràfica.

Gloria Estefan – Cuando Hay Amor

Un altre de les novetats és una col·laboració de luxe. El reconegut cantautor Camilo ha publicat recentment el seu últim treball discogràfic, un àlbum titulat ‘Por Primera Vez’ en el qual s’inclou el seu actual èxit internacional ‘Favorito’. Seguint amb la promoció del disc, el cantant ha estrenat ara una nova versió del tema ‘El mismo aire’ amb la col·laboració de el cantant malagueny Pablo Alborán. Aquest tema va ser compost originalment per Camilo, Edgar Barrera, Juan Morelli, Jon Leone i Richi Lopez.

Camilo, Pablo Alborán – El Mismo Aire

Cal destacar també els darrers treballs de Cafe Quijano que canten amb Maria Jose el tema ‘Saber si estoy a tiempo’. Carlos Baute ens porta ‘Y ahora que’ i Carlos Sadness i Manuel Medrano presenten un senzill anomenat ‘Todo estaba bien’.

Internacional

Passem a les novetats a la resta del món. Torna una llegenda. Neil Young ha publicat aquest 19 de juny ‘Homegrown’, un ‘nou’ disc que va ser gravat entre 1974 i 1975. Després de compartir fer uns dies ‘Try’, un primer tast del mateix, el mític músic nord-americà ha estrenat aquest cap de setmana una altra cançó d’aquest esperat treball. Aquí, teniu l’oportunitat d’escoltar aquest ‘Vacancy’.

Neil Young – Vacancy

Elton John col·labora amb el duo americà Surfaces en el seu nou senzill, ‘Learn to fly’, una composició que vol ajudar a el món a “aprendre a volar de nou” .La proposta de Surfaces de “cantar i tocar un petit piano a ‘Learn to fly ‘”va sorprendre a Elton John, qui ja coneixia als joves per l’èxit de la seva cançó’ Sunday Best ‘, que suma ja més de mil milions de reproduccions fins a la data. Amb aquest tema ens acomiadem per avui.

Surfaces, Elton John – Learn To Fly

Teniem moltes més novetats, com els darrers treballs de Taylor Swift (en Portada), Beyoncé, Gorillaz o Sara Bareilles, però no tenim més espai.

Això és tot amics. Esperem que el resum de novetats t’hagi agradat. Si vols estar al dia de totes les novetats de la setmana (aquesta son 75 nous temes) escolta’ns al 102.7 de la FM. La millor música amb la millor qualitat. Bona setmana i bona revetlla!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.