Torna el millor cinema i estrenes a la Vall d’Aro

Les sales de cinema Ocine reobren portes aquest divendres sota les mesures de distanciament i d’higiene de la Covid-19

Garantir la distància de seguretat a l’interior de les sales reduint l’aforament a la meitat, més freqüència de neteja i desinfecció d’espais i superfícies, presència de dispensadors de gel hidroalcohòlic a diversos llocs, indicadors de distància a terra, informació a través de les pantalles, potenciació de la compra d’entrades i productes de consum en línia o mesures de protecció pel personal són algunes de les mesures que ha implantat Ocine Platja d’Aro per a la seva reobertura aquest divendres.

Aquest migdia, l’alcalde, Maurici Jiménez, ha visitat les instal·lacions, acompanyat dels seus responsables, després de conèixer de primera mà les mesures que també s’han implantat a D’Aro Bowling o l’Hotel Nàutic Park del mateix complex Parc d’Aro.

Després de la visita a Parc d’Aro, el batlle s’ha desplaçat a Everest Costa Brava que obre cada dia a partir d’aquest dilluns amb un protocol de seguretat que inclou mesures com l’ús de mascareta si no es pot mantenir la distància de seguretat d’1,30 centímetres, el pagament amb contactless, la recomanació d’utilitzar guants durant l’activitat, evitar aglomeracions entre diferents grups, desinfecció del material que només podrà ser utilitzat una vegada al dia i després se sotmetrà a un procés de quarantena, una exhaustiva neteja de totes les zones del parc o la presència de dispensadors de gel hidroalcohòlic a diferents punts del parc.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.