La gran majoria de l’oferta campista oberta a partir d’avui

Una apertura que coincideix amb les primeres hores de la fase de represa i el compte enrere cap a la reobertura de fronteres

La majoria dels càmpings gironins inauguren aquest divendres la temporada 2020. Una apertura que coincideix amb el primer dia de l’etapa de represa que pilota el govern català i que deixa Catalunya fora de la desescalada governada pel govern de l’Estat. Dilluns també s’aixecaran els controls a les fronteres i podran arribar els primers turistes europeus, que són un dels principals clients dels càmpings de la Costa Brava.

A Castell-Platja d’Aro, a partir d’avui, ja hi ha la gran majoria de les places campistes en servei. Els quatre establiments havien de començar la temporada una mica abans de Setmana Santa, però l’Estat d’Alarma i el confinament ho ha retardat tres mesos.

El primer establiment campista en reobrir va ser el Càmping Vall d’Or, dissabte passat. Avui, en vigílies del primer dia d’estiu, serà l’hora del Càmping ValldAro i el Càmping Castell d’Aro. I tancarà el procés de reobertura, dijous vinent, l’endemà de la festivitat de Sant Joan, el càmping Riembau.

Cada establiment ha adoptat estrictes protocols per a garantir la màxima seguretat dels seus clients.

Evitar aglomeracions en zones comunes, reducció d’un 50% de l’aforament en els blocs de sanitaris (lavabos, dutxes, urinaris, WC químics, espais per a rentar plats o roba), intensificació de la neteja o l’anul·lació de la activitats d’animació específiques per a menors de 12 anys són algunes de les mesures que, per exemple, ha adoptat el Càmping Riembau.

Animació en el Càmping Riembau, l’estiu passat

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.