Preocupació entre una part dels establiments de les galeries comercials per les limitacions d’ocupació a la via

Temen que les mesures puguin comportar-los la ruïna i tancament de negocis

Alguns propietaris de botigues de les galeries comercials Galeries Neptú i Montseny de Platja d’Aro han expressat la seva preocupació, a través de les xarxes socials, sobre la decisió del consistori de controlar l’espai on se’ls permet instal·lar els seus expositors a l’interior de les galeries per assegurar el distanciament.

L’Ajuntament ha pintat unes franges grogues al terra que limiten l’espai pels expositors a cinquanta centímetres de la façana per a garantir la seguretat de pas que recomanen el govern de l’Estat i la Generalitat, tal com ha explicat l’alcalde, Maurici Jiménez, el qual admet que es tracta d’una decisió difícil, però necessària fer compatible les prioritats sanitàries i socioeconòmiques a tots els eixos comercials de la vila.

Els comerciants indignats manifesten la seva preocupació perquè aquestes mesures puguin accelerar la fi dels seus negocis i comportin la seva ruïna. També lamenten que només s’hagi consensuat amb una part dels empresaris i demanen al consistori que rectifiqui.

L’alcalde es mostra obert a escoltar i estudiar qualsevol proposta, sempre que sigui realitzable i viable econòmicament, i recorda que està en marxa un important paquet de mesures de caràcter econòmic i social per combatre les nefastes conseqüències de la pandèmia. També es compromet a suprimir aquestes mesures quan les administracions competents retirin les recomanacions de distanciament.

Podeu llegir totes les reaccions aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.