Amb la fase 3 reobre Pp’s Park de Platja d’Aro

L’emblemàtic parc d’atraccions ha implantat mesures per a garantir la màxima seguretat dels seus visitants arran la Covid-19

Pp’s Park havia d’estrenar la temporada 2020-2021 el 14 de març a la tarda, amb una festa d’inauguració, després d’un parell de mesos tancat al públic i una exitosa campanya de Nadal.

Però la pandèmia l’ha obligat a hibernar tres mesos més del previst.

El pròxim divendres, 19 de juny (nova data), a les 17 h, les portes del parc d’atraccions s’obriran novament per a grans i petits, en el marc de la tercera fase que autoritza la posada en marxa dels parcs d’atraccions.

La seguretat i la comoditat dels visitants sempre ha estat una prioritat per la direcció del parc. I en temps de Covid-19, encara més.

Les instal·lacions s’han adaptat a la nova normativa per a garantir una experiència totalment segura de les famílies i la seguretat dels mateixos treballadors i treballadores.

L’equip de Pp’s Park cada dia passarà el test de la temperatura corporal, disposarà de gel hidroalcohòlic per a mantenir les mans netes constantment, portarà mascareta i guants posats durant tota la jornada laboral i han superat el test ràpid que acredita que no hi ha símptomes Covid-19.

En l’àmbit dels visitants, entre viatge i viatge a les atraccions es donarà temps a què el supervisor o la supervisora de la instal·lació desinfecti les àrees de contacte amb producte per higienitzar, quan el parc estigui tancat al públic es durà a terme una desinfecció intensiva de totes les zones de pas i les atraccions. Mentre estigui obert al públic, un equip de neteja s’encarregarà constantment de desinfectar les àrees de pas.

Per a minimitzar el risc de contagis, els visitants també disposaran de sis punts distribuïts a diverses zones del parc on hi haurà dispensadors de gel i guants. A més, s’han instal·lat càmeres als accessos al parc per a mantenir controlat l’aforament i evitar aglomeracions. Hi haurà diferents suports per a garantir el distanciament a les cues i zones comunes, panells informatius i s’han previst promocions especials. Per exemple, amb una recàrrega superior a 40 € el client rebrà una mascareta personalitzada Pp’s Park o un pot de gel hidroalcohòlic Pp’s Park de regal.

El parc també ha aconseguit el distintiu ‘Punt Blanc’ que atorga la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols, que acredita la implantació de mesures de seguretat i higièniques després de superar una auditoria tècnica.

David Notario, director de Pp’s Park, reconeix que aquest estiu serà un gran repte, però totes les tardes i nits esdevindran, com sempre, màgiques i estaran plenes de somriures de totes les edats!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

One Reply to “Amb la fase 3 reobre Pp’s Park de Platja d’Aro”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.