Espai de Creixement Personal

Tips d’Arguments

Hi ha molts de temes a tractar quan parlem d’intel·ligència emocional i del món esotèric!!

És per a mi, tan entranyable, tan emocionant parlar de tot això i poder-ho compartir que, em suscita una gran il·lusió i felicitat, que em fa sentir intensament cada paraula que escric, tant que espero poder provocar el mateix interès en vosaltres i que us porti a esperar cada setmana notícies captivants, que us pugui aportar!!!

Per què es van crear les pel·lícules de Walt Disney?

Tothom coneix aquest gran home dels dibuixos animats. Per si encara fos desconegut, l’autor i creador Walter Elias Disney era un maçó. La maçoneria, era una associació secreta a la qual pertanyien persones de diferents ideologies i aspiraven a la fraternitat universal. Com que anava contra la religió, la mateixa, els va perseguir en els segles (ja es parla de l’any 1700), fins i tot amb pena de mort. Per aquesta raó, els maçons, tenien prohibit parlar de les seves idees de la humanitat i de l’Univers. Walt Disney a tota costa volia divulgar les seves informacions doncs, com que no podia fer-ho parlant en públic, va poder aconseguir l’objectiu a través dels dibuixos animats, una arma amagada i forta, per arribar a les cases de tothom.
Cada pel·lícula té un missatge precís i, ens transmet aquells valors que l’espiritualitat ens vol ensenyar.

Les 7 princeses de Walt Disney, representen els 7 “xacres”: “Cenicienta”, la Bella, “Blancanieves”, la Bella “Durmiente”, La “Sirenita”, “Rapunzel” i “Mulan”.
“Blancanieves” i els 7 “enanitos”, per exemple parlen de la nostra consciència (Blancanieves), que es mou entre els nostres xacres (els enanitos). El mirall representa aquella consciència que respon a la madrastra, i li diu que no es pot mentir quan mirem en l’interior de nosaltres mateixos. A més la “pura” Blancanieves, es mou en la natura, el lloc a on descobrim i recarreguem el nostre “Jo” interior. Quan estem estressats, ens trobem malament i hem de fer un reset al nostre físic, el millor lloc a on anar, és la natura: una platja, un bosc, qualsevol entorn que ens porti a les nostres arrels, tot i que no ho sabem o, no ho recordem.
“La Bella y la Bestia”, representa que l’amor, no es basa amb la part exterior de les persones. La bellesa ve de dins i, la Bella ha sabut entrar i arribar al cor de la Bestia i descobrir la seva bellesa amagada dins la fredor i la soledat d’una bèstia.
La “Sirenita”, disposada a perdre la seva veu per recuperar el seu gran amor. La seva transformació, per aconseguir la seva evolució i el seu desig, amb els valors de la Fe, Sinceritat, Amor, Entrega… Úrsula que representa l’Ego de la princesa, i la seva lluita per equilibrar-se i arribar a conquistar el seu somni.
I així totes les històries de Disney!

Us podeu imaginar la crueltat de la religió cristiana, la que tant ens parla d’amor, de Déu… Ens trasllada missatges que no són els verdaders, la que persegueix persones per evitar que l’ésser humà evolucioni!
Sabeu per què les esglésies i els llocs de culte es van construir exactament a on estan?
Som energia, i la terra està envoltada d’energia, per dins i per fora. Aquesta energia surt per determinats punts que es diuen punts Tel·lúrics. Sempre l’home ha sabut de la veridicitat de tot el que ens van amagar (qualsevol tema de l’espiritualitat), i potser encara és desconegut per molta gent.
L’energia és molt potent i té força per a transformar, primerament les vides de les persones. Per això mateix ens van ocultar sempre la senzillesa dels secrets de la vida, per poder-nos controlar i, tenir poder sobre la humanitat. Això permet que hi hagi una part de la societat que té poder social i econòmic i la resta, que són la majoria, viu controlada i amb una por exagerada de manera tal, de ser marionetes de qui ens governa.
Doncs, en lloc de desvelar aquesta energia, van inventar els cultes religiosos. Dins les esglésies, ja sabeu que regna el silenci, la tranquil·litat, la pau. És exactament el que necessita l’ésser humà per gestionar les seves emocions. La suma de l’energia de totes les persones que acudeixen a la missa, és molt potent; si es fes servir amb coherència, moltes coses canviarien. Per què els mossens obren els seus braços i per què és millor resar amb els braços oberts i els palms de les mans a dalt? Perquè tothom tenim energia, que surt dels palms de les mans i ens connecten amb l’univers i, és molt poderós. Però tampoc ens ho diuen!
A canvi sí, “meva, meva, grandíssima culpa”! Això és el pitjor que ens poden ensenyar! Que l’home anirà a l’infern, que serà castigat…! Això és terrorífic! Però, és el que volen!

Per si volem donar fe a aquestes afirmacions, tornem a veure amb els nostres fills, néts, qualsevol persona, les històriques experiències animades de Walt Disney i, descobrim i sentim cada paraula, cada música, cada finalitat amagada, que ens faci bategar el cor i ens faci tornar nens i treure tot el que està oblidat a dins nostra perquè ens van ensenyar a mostrar el que no som i el que no sentim. Per això els nens són purs, perquè diuen i reaccionen amb el que senten amb naturalitat i, així ha de ser per a tothom!

Les Piràmides, les famoses catacumbes dels antics egipcis.

Quin és el seu secret?
Un poble tan primitiu i basat en la ignorància cultural, com és possible que van fer aquestes construccions amb tanta precisió d’alineació entre elles, amb les estrelles i moltes construccions en el món, exactament totes les que es troben en la mateixa línia del paral·lel 30!
Les Piràmides, que parlen a la Terra, serveixen per harmonitzar la seva creació i són acumuladors d’energia. Si fem una escala de les mesures de la piràmide de Keops, descobrim que té les mateixes dimensions de la Terra. I, també surten a llum els temes: importància de la relació entre geometria i matemàtica i, de les “Eras”. Amb aquestes últimes, descobrim el perquè estem passant per aquesta època de vida mundial tan agressiva que ens obliga a tornar a començar un món millor (estem passant de l’Era de “Piscis” a l’Era d’Aquaris).
Les tres piràmides de Gizeh (Egipte), estan perfectament alineades a la constel·lació d’Orió (el símbol dels egipcis era Osiris). Els egipcis creien que la mort a la Terra era el principi del viatge en un altre món.
Que curiós que tot això que sempre també ha existit i, encara que s’hagi descobert, no s’hagi transmutat en tema públic!
I quina relació hi ha entre les piràmides i la construcció de Stonehenge en Anglaterra?
Que significa la “Red de Energía Terrestre”?

Us deixo feina per buscar en internet i pensar, per si és del vostre interès.
Tot és informació, tot és història, tot, per a mi, és senzillament fantàstic. És l’explicació de l’existència humana a la Terra, la relació entre tot, la necessitat d’entendre que som aspades de la terra i que l’hem de respectar per no destruir l’únic habitat en el qual ens van concedir fer les experiències sensacionals sota forma d’homes i dones.

Seguirem parlant de Xacres, d’Ego, de Malalties, d’Aura i, molts més continguts que formen l’espiritualitat, aquest cicle sublim que, una vegada que entres, només en pots sortir canviat!

NAMASTE

🌻 Raig de Sol

Ràdio Platja d’Aro no es fa responsable de les idees i opinions expressades pels seus col·laboradors en els articles.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.