Novetats discogràfiques setmana del 18 de maig

En mig de la nova fase de desconfinament que ens permetrà un xic més de llibertat, segueix arribant bona música al 102.7 de la FM

I és que avui hem rebut 65 nous temes que ja tens disponibles a la nostre antena. Comencem amb el repàs a les més destacades.

Català

Aquesta setmana tenim una sola aportació del mercat català. Es tracta del cantant i compositor David Ros, que va participar en els concursos Operación Triunfo i La Voz, ha publicat a les plataformes digitals el seu darrer senzill “Vinc a donar-te consol”, que forma part de l’àlbum debut que l’artista presentarà, titulat Ara (U98 Music, 2020). Fins al moment, l’artista gairebé només havia publicat covers al seu canal de YouTube, on acumula milers de reproduccions.

Deixem el mercat català i passem a les novetats hispanes.

Mercat Hispà

Aquesta setmana en castellà tenim una magnífica col·laboració entre dos grans artistes.

Beret està de tornada i ho fa amb un nou videoclip oficial extret de la seva última referència de llarga durada, ‘Prisma’. El sevillà tria per aquesta ocasió un dels talls que més va agradar als seus seguidors, ‘Sueño’, en que comparteix protagonisme amb Pablo Alborán. Cristina i María José Martín han estat les encarregades de dirigir la peça. Una cançó màgica. Aquí la teniu.

Beret feat Pablo Alborán – Sueño

Mai hem pogut amagar la nostre debilitat pels mexican Zoé. El nou senzill de la destacada banda de Ciutat de Mèxic ja està disponible a les plataformes digitals. Es diu “SKR” i formarà part d’un proper àlbum en el qual la banda està treballant en aquests moments. Sona així:

Zoé – SKR

També hem rebut els darrers treball de Coti, un tema anomenat ‘Por Ahi’ i una altre col·laboració de luxe, Aitana i Reik s’han juntat per regalar-nos aquest ‘Enemigos’.

Aitana & Reik – Enemigos

Mercat anglès

Grans novetats aquesta setmana en el mercat anglo-saxó. Tenim una nova entrega del mític Bob Dylan. Un senzill anomenat ‘False Prophet’. Sorpresa també de Roxette. En aquests dies de reclusió i confusió, arriba un tema inèdit que no sabíem que necessitàvem. L’agrupació sueca, Roxette, li va retre homenatge als Beatles al novembre de 1995 en el mític estudi de gravació, Abbey Road, ubicat a Londres. ‘Help!’ És la primera mostra de ‘BAG OF TRIX- Music from the Roxette Vaults’- una sèrie d’àlbums que es llançaran quan menys ho esperis, i que contenen temes inèdits de la banda Aquí tenim aquest ‘Help’

Roxette – Help! (Abbey Road Session)

Si una cosa hem detectat aquestes setmanes de confinament és que els artistes han tingut certa tendència a fer col·laboracions entre ells. Avui ens arriba un tema que ve de la mà de dos monstres de la música. Sense cap mena de dubte, la col·laboració d’Ariana Grande i Justin Bieber ha estat una de les grans sorpreses de la temporada. Es tracta de dos dels artistes més seguits de el món i que presentessin tema junts era qüestió de temps. Ara, en plena quarantena, Justin i Ariana han unit les seves veus per llançar ‘Stuck With U’. El millor de tot és que el tema, que pretén recaptar fons pels nens afectats pel Covid-19, en només una setmana suma més de 40 milions de reproduccions a Youtube. Aquí el teniu.

Ariana Grande & Justin Bieber – Stuck With U

I fins aquí aquest repàs a les més destacades. També hem rebut nou material de Jonas Brothers amb Karol G, de Martin Garrix amb John Martin, de Katy Perry, de John Legent i fins i tot nou single dels Metallica. Aquests i molts més ja sonen al 102.7. No deixis de seguir-nos, tenim TOTA la música 😉 Bona setmana amics, precaució i gaudiu de la vida!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.