El mar i espais verds entre els espais més buscats per desconfinar-se del confinament

Aquest cap de setmana s’han activat les franges per sortir a fer esport i passejar per a bona part de la població

A Castell-Platja d’Aro, la primera línia de mar o la Via Verda són dos dels espais preferits pels ciutadans per aprofitar les franges per a sortir a fer esport i agafar oxigen abans de tornar a confinar-se a casa.

Les imatges són d’aquest diumenge a les nou del matí al Passeig Marítim de Platja d’Aro. Surfistes a l’aigua, petits grupets a la sorra, ciclisme i running, passejades amb animals de companyia, en solitari o acompanyat… Les abraçades i tertúlies des de lluny. Pràcticament no hi ha mascaretes, la distància de seguretat en alguns trams es veu compromesa per la gran afluència de gent que hi ha i, qui més qui menys, pendent del rellotge perquè la franja matinal per sortir a fer esport i passejar pels majors de 14 anys s’acaba a les deu.

També hem vist força afluència de persones en els accessos a la Via Verda, a l’Avinguda de París. Recordem que el Parc dels Estanys continua clausurat com a mesura de seguretat i prevenció.

A partir de les deu és el torn de les persones majors de 70 anys i de les persones amb dependència. A partir de les dotze i fins a les set, toca a les famílies amb menors de 14 anys

Al vespre, una nova oportunitat per a sortir pels majors de 70 anys, les persones amb dependència, esportistes i majors de 14 anys.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.