Espai de Creixement Personal

El traspàs de l’Energia

M’atreveixo parlar del tema de la mort: el traspàs de l’energia.

Que és la mort terrenal?

Quan vaig esmentar en un precedent escrit que som energia, ja vaig donar una petita pinzellada del tema. Ho torno a recordar:

SOM ENERGIA I CÈL·LULES. Les cèl·lules neixen, es reprodueixen i moren, l’energia només es transforma, vol dir que SEMPRE ESTÀ VIVA. Només passa d’un estat no visible (abans de néixer) a, matèria (cos humà) i, de matèria (abandono del cos humà: mort) a estat no visible (tornem d’on vam venir abans de néixer).
Quan naixem a la Terra, agafem la forma de cos humà (l’energia es transmuta en matèria), dins de l’úter matern i, es va formant en els nou mesos, fins a arribar en els braços dels nostres pares amb el cos que tothom coneixem.

Aquest verb mateix: CONEIXEM.
Perquè ens fa tanta por el que desconeguem?
I, perquè la societat SEMPRE ens ha tingut ignorants en el tema de la mort?

El naixement, l’embaràs, sempre han sigut temes de matèria escolar. La societat viu aquest procés amb naturalitat i joia. Es comparteixen idees i il·lusions amb qualsevol persona i en qualsevol lloc.

Que passa amb el traspàs de l’energia?
És un tema delicat, que ja va més enllà d’una conversa social, perquè ja es parla de temes polítics i religiosos que, sempre s’ha tingut por de tocar!!!

L’AMOR, genera autoestima, ganes de fer coses, sentir-se LLIURE, gaudir dels plaers de la vida, tenir èxit…
La POR alimenta la inseguretat, la falta de confiança i, ser dependent de qui et vol controlar.
Us sonen d’alguna cosa totes aquestes afirmacions?

Política i religions són les responsables del que sempre s’ha fet en tots aquests anys: controlar-nos. I, que està passant just ara, en aquest moment de la vida de tothom?

Tothom estem obligats a fer un treball interior, ja que no podem relacionar-nos amb ningú més que no siguem nosaltres o amb les poques persones amb qui convivim. No podem buscar a fora el que hem de trobar a dins nostre.

També vaig afirmar que cadascú, abans de néixer, tria la seva data de partida i, que no es pot canviar durant el viatge en la vida terrenal. Però, tot i que vam pactar aquesta data, el que desconeixem és el “com” marxarem i, ningú ho pot saber.

Per tot això que ens amaguen, la que coneixem com mort, ens fa por i ens fa patir.

El tema és molt més ampli perquè, hem de parlar de karma, de dharma, del perquè d’aquesta i d’aquella experiència, del perquè passa a nens, joves i tantes preguntes que l’ésser humà té sense resposta.

Amb tota aquesta explicació, vull arribar a dir que: SI ENS PREPARESSIN A LA MORT, EXACTAMENT COM PER EL NAIXEMENT, mai haguéssim plorat, mai haguéssim patit, els funerals serien diferents, el sentit de tot seria diferent!!! I, per a quan es vulgui, com que AQUESTA CREENÇA ESTÀ MOLT ARRELADA DINS NOSTRE, seguim el mateix patró del dol, amb llàgrimes infinites i cors partits per sentir l’absència de les persones que estimem, per a no poder-les veure físicament, per a no poder-les abraçar i, fins i tot plorar per no suportar el que la nostra consciència ens porta a llum i que tampoc sabem interpretar (les llàgrimes representen la culpabilitat que sentim vers el difunt, perquè pensem no haver fet correctament alguna cosa).
No caldrien psicòlegs, ni explicacions, ni viure i veure la gent que està destrossada, perquè tot ja estaria encaixat com a part natural del cicle de la vida: naixem, ens reproduïm i morim.

Som LLUM, sempre ho som. L’energia sempre està viva. L’energia està en tot. Es pot sentir, amb emocions, amb el cor obert a l’amor. Ens tornem a trobar després d’abandonar els nostres cossos. Ens reconeixerem en altres vides a través de les mirades i les energies.

Es pot comunicar amb l’energia, només s’ha d’obrir el cor i, sense por, deixar-nos envoltar, impregnar, calmar, mimar….i tot serà tan real, com ho és el món material.

Canviem les creences, obrim les ments, escoltem, aprenem, i gaudirem de tot el que ens han negat en tot aquest temps. Tornem a fer nostre el que ja portem abans de decidir de baixar al món terrenal: la nostra llibertat, l’amor vers tot i tothom!!! I les nostres experiències només seran amb plenitud.
I recordeu que: quan neix una persona a la Terra, mor un àngel al cel.

NAMASTE

🌻 Raig de Sol

Ràdio Platja d’Aro no es fa responsable de les idees i opinions expressades pels seus col·laboradors en els articles.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.