420 euros en premis a la Festa de Sant Isidre que estrena format

La participació està oberta fins al 17 de maig en 4 categories diferents

El Concurs de Flors, Fruits del Camp i Plantes Ornamentals de Castell d’Aro és una de les festes més tradicionals de la primavera a la Vall d’Aro.

Enguany, l’emergència sanitària de la Covid-19, no permet celebrar-la com sempre. Però per no perdre l’esperit de Sant Isidre i el tradicional concurs, la regidoria de Cultura proposa una versió des de casa.

Fins al 17 de maig, es pot presentar una fotografia de: planta verda florida, rosa individual, ram de flors i millor fruit. L’objectiu del concurs en línia és aconseguir una mostra representativa de flors, fruits del camp i plantes ornamentals que, en les mateixes dates, ocupen totes les sales del Castell de Benedormiens.

No oblideu el cartell de Sant Isidre 2020!

-Cal enviar una fotografia de la planta, rosa, ram de flors o fruit amb el qual es vulgui participar, una fotografia per cada peça. A la fotografia, juntament amb la planta, cal adjuntar un petit cartell amb el text Sant Isidre 2020.

-Juntament amb les fotografies cal indicar a quina categoria es vol participar amb cada peça, el nom i el telèfon de contacte de la persona que hi participa.

-Les fotografies i les dades dels participants es poden enviar per correu electrònic a l’adreça dinamitzacio@platjadaro.com

-El nombre màxim de peces per participant és de 2 per cada categoria.

-L’últim dia per enviar les fotos és el 17 de maig.

-Cada participant es compromet a participar amb plantes, roses, rams de flors i fruits de la seva propietat, en cap cas s’accepten fotografies descarregades d’Internet o de qualsevol altra font. És per aquest motiu que es demana que els participants adjuntin a la fotografia de la planta, la rosa, el ram de flors o el fruit un petit cartell amb el text: Sant Isidre 2020.

420 euros dividits en 12 premis

Cada categoria es divideix en tres premis. El primer dotat amb 40 euros. El segon amb 35 euros i el tercer amb 30 euros. En total, s’han previst 420 euros en premis.

El premi s’ingressarà al compte bancari que faciliti la persona guanyadora a l’organització.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

2 Replies to “420 euros en premis a la Festa de Sant Isidre que estrena format”

  1. L adreça electrónica del concurs es correcta ??? Hem diu que no es válida !!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.