37 positius i 97 sospitosos a Castell-Platja d’Aro des de l’inici de la pandèmia

Dada extreta aquesta tarda del Mapa Interactiu de casos per municipi de la Generalitat de Catalunya

L’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) ofereix informació actualitzada de cada municipi o les Àrees Bàsiques de Salut. La informació que proporciona el web prové del registre RSAcovid19 del Departament de Salut i s’actualitza diverses vegades al dia.

Els casos positius acumulats són aquells que han donat positiu en alguna prova diagnòstica (PCR o test ràpid), mentre que els casos sospitosos acumulats corresponen a persones que en algun moment han presentat símptomes i un professional sanitari els ha classificat com a possible cas, però no tenen una prova diagnòstica (PCR o test ràpid) amb resultat positiu. Tots ells són casos activats pel servei de vigilància epidemiològica.

Les dades que mostra la plataforma són aquelles que s’ha pogut identificar la seva zona de residència segons consta en la targeta sanitària.

Positius acumulats i sospitosos a casa nostra

Segons les dades d’aquesta tarda, a Castell-Platja d’Aro des de l’inici de la pandèmia, s’han registrat 37 positius de Covid-19 i hi ha un centenar de casos sospitosos. Una part de les persones infectades a la població han estat professionals sanitaris. Alguns dels malalts els han hagut d’ingressar a l’UCI per la severitat de la malaltia.

Mentre que a l’Àrea Basica de Sant Feliu de Guíxols, que agrupa els municipis de la Vall d’Aro, segons les dades d’aquesta tarda, des de l’inici de la pandèmia s’han confirmat 141 positius i 415 casos sospitosos.

Si voleu visitar el web podeu clicar aquí.

*Ràdio Platja d’Aro es limita a reproduir les dades de les fonts oficials que consultem o ens fan arribar la informació.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.