Detenció d’un home que cultivava marihuana a Santa Cristina d’Aro

Els fets es van produir el Dissabte Sant però s’han conegut avui

Agents de la Policia Local de Santa Cristina d’Aro juntament amb agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols van detenir l’11 d’abril, enmig del cap de setmana de les vacances de Setmana Santa, un home de cinquanta-quatre anys, de nacionalitat belga i veí de Santa Cristina d’Aro, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Els fets van passar al voltant de les 20.00 hores del mateix Dissabte Sant, quan agents de la Policia Local van rebre l’avís d’un possible conflicte en una casa de la població. Quan van arribar-hi van constar que es tractava d’una agressió en el marc de la relació de parella, fet pel qual, l’agressor va quedar detingut.

Quan els agents van comprovar si tot estava en ordre a la casa i si s’havia ocasionat algun desperfecte durant la baralla, van detectar una plantació de marihuana oculta en armaris dins el garatge.

Davant la troballa, els mossos van sol·licitar permís judicial per tal d’escorcollar l’estança. De resultes del registre que es va fer el dia 13 d’abril s’hi va trobar vuit armaris que estaven interconnectats entre ells, dins els quals hi havia diferents quantitats de plantes de marihuana en diferents estats de creixement. El total de plantes era de 560.

També es va comprovar que la plantació disposava de tots els aparells necessaris per afavorir el ràpid creixement de les plantes: làmpades, substrat especial, extractors, llums, etc. Davant les evidències els agents també van considerar al detingut autor d’un delicte contra la salut pública.

El detingut, amb antecedents per fets similars, va passar dimarts, 14 d’abril, a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.