Ampliació del programa de desinfecció a la via pública

Es duu a terme una acció setmanal a tots els nuclis urbans

Les feines de desinfecció de la via pública van a càrrec de l’empresa GBI Serveis, l’empresa que té adjudicada la concessió de la recollida de residus i neteja viària al municipi. També hi col·laboren els tractors de Verdures Masferrer SC.

Avui, l’Ajuntament ha anunciat l’ampliació del programa de desinfecció amb la incorporació de camions cuba al servei i una acció setmanal de desinfecció de tots els nuclis urbans.

Unes mesures que s’afegeixen a les que es van activar des de l’inici de la pandèmia amb la desinfecció a tots els contenidors d’escombraries, equipaments públics com les oficines de la Policia Local o el Centre d’Atenció Primària de Platja d’Aro i el perímetre exterior dels establiments autoritzats a obrir durant l’Estat d’Alarma.

El consistori també posa a disposició de tota la ciutadania diversos canals informatius o per a comunicar incidències. Són el correu electrònic serveis@platjadaro.com o els telèfons 660 509 551 i el 972 804 215. Aquest servei està operatiu de vuit del matí a tres de la tarda.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.