Novetats discogràfiques setmana del 30 de març

Segueix el confinament, però a la ràdio seguim 24 hores a l’aire. Avui hem rebut 74 nous temes dels que tot seguit en farem un repàs als més destacats.

Català

Del panorama català destaquem el retorn de Joan Isaac, que acaba de presentar el seu nou disc, L’estació dels somnis (Picap). Es tracta d’un recull de cançons intimistes, que funcionen en el cos a cos. També hem rebut el més nou del cantautor Olotí Jeroni Vilà, que presenta el seu segon disc d’estudi, titulat ‘Com un encanteri’. El tema porta per nom ‘Que fàcil és’ i sona així:

Jeroni Vilà – Que fàcil és

Per acabar amb les novetats destacades en català tenim el més nou de David Ros, que ha publicat recentment ‘La vida és nostra’, una cançó que expressa la barreja de sentiments que es tenen en aquests dies de confinament. La por, les ganes de superació, la força per avançar…
La cançó va acompanyada d’un videoclip en què l’artista badaloní dóna les gràcies a tots aquells que treballen de valent aquests dies per tal de guanyar la batalla al coronavirus. Sanitaris, forces de seguretat, personal dels supermercats, etc.

David Ros – La Vida és notra

Novetats hispanes

En castellà tenim moltes novetats aquesta setmana. Destaquem un treball de Funambulista que porta per nom ‘A un par de metros de ti’.
La sensibilitat de Funambulista és omnipresent i només era qüestió de temps que es manifestés en forma de nova cançó. A un par de metros de ti és una d’aquelles cançons que recordarem per sempre, no només per la qualitat sonora sinó pel missatge. La lletra del cantautor murcià associant les mesures sanitàries amb l’aïllament emocional que aquestes provoquen no és només un cop de realitat, sinó un viatge líric emocionant.

De fet, ell mateix va definir aquesta composició com “una de les cançons amb més passió que he composat en la meva vida”.

Funambulista – A un par de metros de ti

Vanesa Martín també ha volgut aportar el seu granet de sorra davant la situació que s’està vivint. La cantant ha estrenat, al costat de David Santisteban, un cant a la vida, una cançó inèdita per recaptar fons i unir-se a l’onada de solidaritat. El tema arriba en forma d’homenatge per a tots els serveis de salut.

Vanesa Martin – Un canto a la vida

Destaquem també les novetats de Juanes, amb el tema ‘Loco’. Sebastian Yatra i Ricky Martin ens presenten ‘Falta amor’ i Paulina Rubio ens porta ‘Tu y yo’ en companyia de Raymix.

Internacional

Del món anglosaxó ens arriba també bona música aquesta setmana. Comencem parlant de 5 Seconds of Summer, que ens porten un tema anomenat Wildflower. Els nois de 5 Seconds Of Summer no aturen la promoció del seu proper projecte musical, “CALM” per estrenar-se el 27 de març, i després de compartir “Easer”, “Teeth”, “No Shame” i “Old Em”, estan a punt per compartir el cinquè senzill oficial.

5 Seconds Of Summer – Wildflower

Una de les sorpreses d’aquesta setmana és l’inesperada aparició d’un mite. Bob Dylan ha publicat ‘Murder Most Foul’, un tema inèdit de prop de 17 minuts de durada que, temàticament, és gairebé una condensació d’història i cultura nord-americana, amb l’assassinat de l’expresident John Fitzgerald Kennedy com a nucli central. Aquí el teniu.

Bob Dylan – Murder Most Foul

Destaquem també novetats de John Legend amb ‘Actions’. Melanie C i el seu ‘Who I Am’. Bon Jovi ens presenta amb The Invictus Games choir un tema anomenat ‘Unbroken’. Partynextdoor i la Rihanna ens porten el tema ‘Believe it’ i els OneRepublic, ‘Better days’. Gràcies per seguir-nos. Esperem que aquesta selecció us hagi agradat. La setmana que ve, més. Cuideu-vos molt!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.