Cada dia a les 20 h posa la ràdio!🌈#totanirabé

Ràdio Platja d’Aro engega un espai especial per unir totes les famílies en l’homenatge als herois i heroïnes de la pandèmia

Des de l’inici del confinament, han sorgit moltes iniciatives per a homenatjar a tots els col·lectius que estan a primera línia de combat contra el Coronavirus. Cada dia trenquen el seu confinament personal per a cuidar la nostra comunitat i les nostres famílies.

Sortir al balcó per aplaudir i saludar als veïns, compartir música i mostres de suport als professionals essencials o l’homenatge dels cossos de seguretat als seus companys i companyes, col·lectius més vulnerables i a tota la població, amb llums i sirenes dels seus vehicles encesos, han esdevingut postals que cada dia ens retrobem a partir de les vuit i ens posen la pell de gallina.

A partir d’avui, Ràdio Platja d’Aro vol posar el seu granet de sorra en aquest tsunami de solidaritat i afecte. A partir d’avui, cada dia a les vuit del vespre, estrenem un espai que vol unir totes les famílies en el gest de donar gràcies.

Cada dia a les vuit del vespre sintonitzeu 102.7 FM

Cada dia a partir de les vuit del vespre, a través del dial 102.7 FM, amplifiquem tots els aplaudiments que s’estenen de punta a punta del país, barri a barri, poble a poble.

I a partir de les 20:01, deixeu els altaveus al balcó o obriu les finestres de la vostra llar, i compartiu amb tothom la cançó de Lucía Gil, filla de dos professionals sanitaris de Madrid, que ha compost un dels himnes de la quarantena ‘Volveremos a brindar’.

Cada dia a les vuit del vespre, a Ràdio Platja d’Aro… 🌈 #EnsEnSortirem

Aquí teniu un petit recull de vídeos d’homenatge a la Vall d’Aro que hem extret de les xarxes socials

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.