Novetats discogràfiques setmana del 23 de març

Avui hem rebut 66 nous temes. Amb el món confinat per la batalla contra el Covid-19 la música segueix fluint i arribant per fer-nos més suportables les hores a casa. #quedatacasa

Català

I és que son molts els artistes que han endegat iniciatives des dels seus confinaments per entretenir a la gent. Com Gertrudis, que treu nou tema des de el confinament. ‘Avui canviem el món’ és el títol d’aquesta cançó que et presentem tot seguit.

Gertrudis – Avui Canviem el món

Una altra de les novetats en el món català és el darrer senzill dels lleidatans Koers. Aquests nois, líders catalans de l’escena estatal del reggae, estan a punt de publicar el seu nou disc That Day, que veurà la llum el 27 de març de la mà de Halley Records. Abans, però, han volgut fer dos avançaments per començar a mostrar al públic part de la màgia i energia del nou treball. Si fa uns dies presentaven la cançó i el clip de “Ballarem”, que ja suma més de 125.000 reproduccions a Youtube, ara han volgut avançar “Als teus peus”, a on els de Lleida compten amb la col·laboració d’Èric Vergés, cantant d’Els Catarres.

Koers – Als teus peus

Mercat hispà

Moltes novetats en castellà. Per començar repassem el darrer treball de Bunbury, que ens alegra aquesta tarda de confinament amb l’estrena del tercer avançament del què serà el seu nou àlbum. El nou llarga durada havia de sortir a la venda el proper 17 d’abril, però finalment ha estat ajornat sense que es conegui la data definitiva de llançament.

‘Cualquiera en su sano juicio (se habría vuelto loco por ti)’ és la tercera cançó que coneixem de ‘Posible’, un disc que sembla arriscat, en què Bunbury continua amb la seva constant evolució i recerca de nous territoris.

Bunbury – Cualquiera en su sano juicio se habria vuelto loco por ti

També tenim nou treball de Alejandro Sanz. ‘El mundo fuera’ és el títol de la nova cançó de Alejandro Sanz, una peça improvisada i creada des del tancament a què es troba sotmès l’artista per la crisi del coronavirus, i que aquest dissabte passat ha estat llançada a el món a través dels seus xarxes socials.

‘El mundo fuera’ va néixer en els moments posteriors al “concierto para todos” que Alejandro Sanz va oferir la passada setmana a través de YouTube i que han vist ja gairebé 5.000.000 de persones a tot el món com una manera de tractar de donar ànims davant una situació de tanta por i incertesa.

Alejandro Sanz – El Mundo Fuera

Internacional

Del panorama internacional destaquem el darrer treball de Ellie Goulding, ‘Worry About Me’. En aquest treball Goulding compta amb la col·laboració de blackbear.
Aquesta cançó formarà part del nou àlbum de l’artista britànica, que es posarà a la venda internacionalment el proper 5 de juny.

Ellie Goulding & blackbear – Worry About Me

Més novetats internacionals. Norah Jones llançarà el seu nou àlbum ‘Pick Me Up Off the Floor’ el proper 8 de maig a través de Blue Note Records. El primer senzill és ‘I’m Alive’, que és una col·laboració amb Jeff Tweedy, qui també va produir i va treballar en Begin Again de 2019.

Norah Jones – I’m Alive

I per acabar amb aquest repàs setmanal, us deixem amb el més nou dels One Republic. Un tema anomenat ‘Didn’t I’ que formarà part del seu àlbum ‘Human’ que està previst que es presenti el proper 8 de maig. Amb la banda nord americana ens acomiadem fins la setmana que ve. Cuideu-vos molt. Aquesta batalla l’hem de guanyar i quan ho fem us volem veure a tots. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.