Més de la meitat de la plantilla municipal treballa des de casa

El consistori de Castell-Platja d’Aro ha implantat la nova metodologia en un temps rècord

La crisi sanitària del Coronavirus ha exigit un gran esforç a tots als ajuntaments per a garantir, en els casos que ha estat possible, que els treballadors i les treballadores municipals es queden a casa i evitar la paràlisi de moltes àrees i serveis públics.

Per exemple, l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, malgrat que el decret de confinament permet el desplaçament fins al lloc de feina i retorn a casa, des dels primers compassos de la crisi va decidir accelerar, amb un temps rècord, la implantació del teletreball. Això ha permès mantenir operativa tota maquinària de l’administració local, en un període on cada dia es prenen decisions vitals per a fer front a la crisi o s’han d’atendre tràmits quotidians. La mesura també ha contribuït a reduir la mobilitat, prevenir la propagació del virus, facilitar la conciliació familiar i prioritzar la seguretat i la salut de la plantilla.

La plantilla municipal està formada per 271 empleats i empleades, dels quals, 142 treballen telemàticament des de casa seva, en els casos que ha estat viable implantar-lo i prèviament han sol·licitat acollir-se al sistema de teletreball.

Evidentment, no tot el personal pot dur a terme la seva tasca des de casa com el cos de la Policia Local, la Brigada Municipal o altre personal que cada dia necessita realitzar la seva feina presencialment des de les oficines municipals. El consistori també ha facilitat la flexibilitat horària i ha creat una bossa d’hores acumulables.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.