Un home de 52 anys, primer cas confirmat de COVID-19 a Castell-Platja d’Aro

El pacient ha estat ingressat a l’Hospital Josep Trueta de Girona i hi ha 5 o 6 persones a la població en espera dels resultats del test per a saber si són positius

Avui ha estat confirmat, des de l’Àrea Bàsica de Salut de Sant Feliu de Guíxols, el primer cas de coronavirus a Castell-Platja d’Aro. L’home, de 52 anys, va contraure la malaltia per haver estat en contacte directe amb una persona contagiada en el seu àmbit professional fora del municipi, segons ha explicat l’alcalde, Maurici Jiménez.

El pacient es trobava en estat de confinament i amb seguiment per part de sanitat. Aquest dimarts, va ser ingressat a l’Hospital Josep Trueta de Girona. En aquest sentit, les autoritats sanitàries estan fent el seguiment de 5 o 6 veïns i veïnes del municipi que també presenten símptomes però encara no han rebut els resultats de la prova PCR que determinarà si són positius o no.

Des de l’Ajuntament reclamen extremar la prudència i les mesures de seguretat i desitgen l’evolució favorable dels malalts. També diuen que se seguiran fent controls restrictius sobre la mobilitat, motivant el consum domiciliari, i fent arribar els serveis públics amb la màxima celeritat i proximitat.

Actualització de dades de l’Hospital de Palamós

L’Hospital de Palamós, aquest matí, ha confirmat que hi ha 64 casos diagnosticats de COVID-19. Pel que fa a pacients ingressats, n’hi ha 14 amb el virus i 19 en espera de resultats del test. Mentre que hi ha 28 professionals sanitaris que han donat positiu i 48 aïllats a casa i pendents de rebre el resultat del test.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.