La Vall d’Aro s’uneix caminant per la Igualtat

Aquest matí s’ha celebrat la tercera edició de la caminada que travessa els tres municipis de la Vall d’Aro

L’hora de concentració ha estat dos quarts de nou a la Plaça Catalunya de Santa Cristina d’Aro, per sortir a les nou en direcció a Castell d’Aro i fer una aturada per esmorzar a l’avinguda del Carrilet de Castell d’Aro, a l’altura de l’IES Ridaura. L’Associació Els Fogons ha ofert un esmorzar saludable per poder agafar forces.

Un cop recuperades energies, han continuat en direcció en els Jardins Juli Garreta de Sant Feliu de Guíxols on l’acte ha finalitzat amb una Audició de Sardanes a càrrec de la Principal de Banyoles.

Els primers a arribar a Sant Feliu ho han fet als volts de dos quarts d’onze. Segons l’organització, en aquesta ocasió, la totalitat de participants ha completat el recorregut en menys temps que a les dues primeres edicions. A dos quarts de dotze tothom ja era a Sant Feliu.

Les 300 primeres persones inscrites també han rebut un obsequi commemoratiu que ha consistit en una bossa de mà. Els obsequis s’han esgotat perquè la participació ha estat superior i s’ha acostat a les 350 persones, la gran majoria dones (252 dones i 94 homes).

L’organització ha ofert a més un servei d’autobús per tornar al punt de sortida.

La caminada, que ressegueix la Via Verda del carrilet, és una iniciativa dels serveis d’Igualtat dels Ajuntaments de Santa Cristina d’Aro, Castell-Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració de l’Institut Català de les Dones de la Generalitat, l’Associació de Dones de Santa Cristina d’Aro Ermessenda, l’Associació de Dones de la Vall d’Aro, Socis/es del Banc del Temps de Santa Cristina d’Aro, Creu Roja, supermercat Esclat, Haribo, grup de voluntariat de l’IES Ridaura, l’Agrupació Amics de la Sardana i les Violetes.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.