Simple Minds, Ben Harper i Kool and The Gang a Sant Feliu de Guíxols aquest estiu

Aquest matí es presenta la programació de la 58a edició del Festival de la Porta Ferrada de la ciutat

Per Nadal es van posar a la venda els primers espectacles i, des d’aleshores, a compte gotes, hem anat coneixent alguns dels artistes que desfilaran pels escenaris del Festival de la Porta Ferrada, que se celebrarà entre els mesos de juliol i agost.

Aquest matí, a la Sala Abat Panyelles del Monestir, es presenta tota la programació sencera de la 58a edició del festival d’estiu degà de Catalunya. Una programació amb artistes de primera fila mundial, nacional i del país, amb espectacles per a tots els gustos i edats, i novetats, com l’impuls d’una nova secció, ESPAI POP!

L’epicentre del festival continuarà essent l’Espai Port, però com en anteriors edicions, l’esdeveniment es dilatarà a altres espais de la població per oferir vetllades màgiques en el cor de la Costa Brava.

El festival de Sant Feliu de Guíxols inicia una segona etapa, de quatre anys més, sota la direcció de TheProject i presenta el número més gran de concerts en la història del festival. Les entrades estaran a la venda a partir d’aquest divendres, 28 de febrer, a les 11:00 h a la web portaferrada.cat i a Can Solés de Sant Feliu de Guíxols.

La productora barcelonina de concerts TheProject, en veu d’Iñaki Martí, soci-director de l’empresa i director del festival, ha manifestat durant la presentació que: “assolit el repte de la primera concessió, que era fer créixer i consolidar la proposta artística d’un festival que vam agafar amb 9.000 espectadors i en l’última edició vam superar els 40.000, toca fer un pas endavant per mantenir un creixement sostenible sense perdre l’essència. La recepta consisteix a seguir combinant artistes de risc amb propostes ja consolidades, presentant espectacles que mai han estat programats i potenciant l’exclusivitat.”

Josep Saballs, regidor de festival, ha apuntat: “apostem per la cultura i la tradició, col·laborant amb la Capitalitat de la Sardana de Sant Feliu de Guíxols aquest 2020 amb 2  concerts destacats, tot integrant als alumnes de l’Escola Municipal de Música en una producció d’estrena.” Saballs també confirma que “com cada any, consolidem el sistema de regular les invitacions de protocol amb entrades solidàries, la recaptació de les quals va destinada a dues entitats del tercer sector, que anunciarem pròximament. També estrenem conveni amb Apropacultura, un programa inclusiu que té com a objectiu facilitar l’accés als esdeveniments culturals a aquells col·lectius més necessitats o que es troben en dificultats.”

Albert Mallol, director artístic del festival, ha fet un resum de les activitats de l’Espai Port i ha informat que “13 dels 25 artistes que passaran per aquest espai són exclusius i 19 visitaran Porta Ferrada per primer cop. N’hi ha 12 d’internacionals, 6 catalans i 7 de la resta de l’estat. Estrenem un nou model de concert, l’Espai Pop!, on tres grups referents de l’escena pop nacional i internacional actuaran en una mateixa nit, desplegant el seu show de gira en tota la seva dimensió musical i tècnica. Un ambient festiu amb serveis  de restauració i gastronomia que acompanyaran les més de 4 hores de concert. També presentem un nou cicle de concerts, els dijous de juliol al Village de l’Espai Port, que donarà presència a les veus femenines actuals del nostre país amb els seus nous projectes”.

Així mateix, el Village oferirà música en viu i DJ abans i després dels concerts de l’Espai Port.

La programació a l’Espai Port s’acomiadarà, s’acomiadarà amb l’Electronic Sunset en un nou format de brunch.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.