Un viatge a l’univers i la ciència aquest cap de setmana a S’Agaró

El planetari mòbil de Catalunya a la Plaça Sant Pol de S’Agaró

Aquest dissabte i diumenge es pot viure una experiència única a Castell-Platja d’Aro. El planetari de Cel Obert, Planetari i Ciència Mòbil, s’instal·la a la Plaça Sant Pol per acostar a visitants de totes les edats l’astronomia i altres ciències.

La instal·lació consta d’una cúpula inflable on els visitants entren i observen les imatges d’astronomia i ciència que es projecten sobre la pantalla semiesfèrica. Les imatges es projecten en 360° i amb so envoltant. El planetari té una altura de gairebé tres metres i un diàmetre de sis metres. També és accessible a persones amb mobilitat reduïda.

Les sessions, amb un aforament màxim de 25 persones, comencen a les 11.30 h i s’allarguen fins a les 13.30 h. A la tarda, hi ha passis entre les 17 h i les 19 h. Diumenge, només funciona en l’horari de matí.

L’activitat és una iniciativa de l’Àrea de Promoció Econòmica i l’Associació d’empresaris S’Agaró Sant Pol es mou.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.