Novetats discogràfiques setmana del 10 de febrer

Aquesta setmana hem rebut 71 novetats. Un munt de nous temes dels que destaquem els següents:

Català

Com sempre iniciem el nostre repàs en el panorama català, on hem rebut els darrers treballs de Pau Alabajos, amb el tema ‘Vencerem’, els Pell de Gall que ens presenten ‘Alçau els gots’ i el grup barceloní Intana assoleix una sonoritat “més sofisticada” en el seu segon àlbum ‘A plan for us’ del que ens presenten cançó i videoclip. Aquí els teniu….

Intana – Per ningú

Abrahan Mateo i Manuel Turizo

Del mercat en espanyol destaquem el treball de Abrahan Mateo i Manuel Turizo ‘No encuentro palabras’. Un treball on el jove Abrahan ha aconseguit una col·laboració de luxe per interpretar aquest tema que ens ha agradat a la primera. Deixem que el jutgeu vosaltres mateixos.

Abrahan Mateo & Manuel Turizo – No encuentro palabras

Indika

També hem rebut el més nou de Indika. Aquesta jove cantant ens va fascinar amb la seva veu, barreja de força i tendresa, una imatge elegant i fresca, i el seu domini de l’escenari. Té un estil eclèctic, molt innovador, que combina influències de pop, funky, soul i r&b, però amb temes propis, en espanyol. Els seus referents musicals abasten artistes com Charlie Puth, Michael Jackson, Camila Cabello o Dua Lipa. Ara ens presenta aquest ‘Qué quieres de mi’ Esperem que el gaudiu!

Indika – Qué quieres de mi

Saltem ja al panorama internacional on hem rebut una carretada de novetats. Passem llista als més destacats.

5 Seconds of Summer

La banda australiana està de tornada amb un nou vídeo musical que no fa més que anticipar el que serà el seu pròxim material discogràfic, CALM. ‘No Shame’ és una cançó que fa referència a la forma en què aparentem davant de les càmeres i davant els altres per la satisfacció que ens dóna el rebre atenció. Tornen 5 Seconds of Summer, i sonen així:

5 Seconds of Summer – No shame

Morrissey

El cantant britànic Morrissey, ha estrenat ‘Love Is On Its Way out’, l’últim track del seu àlbum número 13. La nova entrega discogràfica del vocalista de The Smiths, “I Am Not A Dog On A Chain”, mostra el seu costat més ombrívol mentre es lamenta l’estat del món.

Meghan Trainor & Nicki Minaj

S’ha ha fet esperar però, finalment, Meghan Trainor ha estrenat el seu tercer àlbum sota el títol Treat Myself, un projecte amb 15 noves cançons de les quals ja es coneixien els singles ‘No Excuses’ o ‘Wave’. Encara que, ha estat el llançament de ‘Nice to meet’, ja amb el seu videoclip, una de les que més ha cridat l’atenció gràcies a la presència d’una companya molt especial en aquest nou himne d’apoderament femení. Res més ni res menys que, Nicki Minaj. Escolteu i admireu aquest vídeo:

Meghan Trainor feat Nicki Minaj – Nice To Meet Ya

Anne Marie

L’artista anglesa Anne-Marie acaba de llançar el seu nou single ‘Birthday’, que va veure la llum el passat 7 de febrer i ja s’ha convertit en tot un èxit. Un tema de ritme pop en què la personalitat de la cantant està molt present. Dos anys després del seu debut musical en solitari, la intèrpret ja està preparant el seu retorn als escenaris. El primer pas ha estat l’estrena d’aquest single que porta per títol ‘Birthday’ i en el qual es fica en el paper de la Ventafocs en el videoclip acabat d’estrenar sota la direcció de Hannah Lux Davis i la producció i creativitat de Kate Moross.

Anne Marie – Birthday

Taylor Swift

Ja es pot veure a Netflix ‘Miss Americana’, la pel·lícula de Taylor Swift que documenta els anys més recents en la seva vida abans de la sortida del seu últim disc, ‘Lover’, el passat mes d’agost; uns anys marcats per la polèmica i pel despertar polític de la cantant.

Aquest despertar polític ha donat lloc a una cançó nova de Swift que des d’aquest mes de febrer també pot escoltar-se en les plataformes de streaming. Així, ‘Only the Young’ és probablement la seva cançó més política i compromesa.

Bob Marley

I acabem amb un dels himnes de Bob Marley, si no el més gran tema que va composar. Per celebrar els 40 anys de la mítica ‘Redemption song’ i per commemorar el que hagués estat el 75è aniversari de l’artista jamaicà, s’ha fet un nou videoclip de la cançó. Amb ell us deixem fins la setmana que ve.

Bob Marley & The Wailers – Redemption

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.