Ja coneixem el cartell del Carnaval 2020 de Castell-Platja d’Aro

77 colles s’han inscrit fins ara a la rua de carrosses i comparses del 22 de febrer

Aquest migdia s’ha conegut el cartell de Carnaval de Castell-Platja d’Aro. Una mirada femenina, desenfada i divertida de la festa, que convida a grans i petits a viure el Carnaval intensament del 15 al 26 de febrer amb una vintena d’actes populars i familiars.

Sens dubte, amb la presentació del cartell i l’arribada de les espectaculars màscares carnavalesques a diversos espais de Platja d’Aro, s’ha activat el compte enrere cap a una de les celebracions més esperades de l’any.

D’altra banda, aquest migdia, es tanca el termini per apuntar-se a la rua de carrosses i comparses del dissabte, 22 de febrer, a Platja d’Aro. Des de l’àrea de Turisme ens han confirmat que a la desfilada matinal s’hi han inscrit 11 colles mentre que en el concurs de la tarda desfilaran 66 colles.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.