Novetats discogràfiques setmana del 27 de gener

38 nous temes ja sonen aquesta setmana al 102.7 de la FM. Et convidem a descobrir els més destacats.

Els Amics de les Arts

Comencem com sempre amb les arribades en català. Ens presenten nou senzill Els Amics de les Arts, amb un tema anomenat ‘El meu cos’. Es tracta del primer avançament del nou llarga durada que du per nom: ‘El senyal que esperaves’

Els amics de les Arts – El meu cos

Cesk Freixas i Alguer Miquel de Txarango, reversionen “La Petita Rambla del Poblesec”, la cançó més coneguda de la trajectòria musical del cantant de Sant Pere de Riudebitlles.

‘De zero’ és el disc de debut d’Ushanka, una banda de pop-rock amb tocs de folk i lletres que surten de la poesia cantada i que evoquen a la reflexió. El març del 2018 van sortir del local d’assaig per fer els seus primers concerts, arribant a la semifinal del Sona9 2018.

Maldita Nerea

Saltem al panorama hispà de la mà de Maldita Nerea. La banda murciana ha marcat la data del 31 de gener, que serà quan llençaran el seu nou llarga durada que arribarà amb el títol de ‘Un Planeta Llamado Nosotros’. L’avançament és aquest senzill que porta per títol ‘Dos besos después’.

Maldita Nerea – Dos besos despues

Pablo Alboran

Pablo Alborán acaba de llançar una versió en acústic del seu èxit del moment. El malagueny va llançar al final de 2019 ‘Tabú’, una cançó en col·laboració amb Ava Max, que es va convertir en una de les més escoltades de l’any.

En aquesta ocasió, l’estrella nord-americana no ha participat. Pablo Alborán ha publicat per sorpresa una preciosa i íntima versió de ‘Tabú’, interpretada tan sols per la seva veu acompanyada de piano. Aquí la teniu:

Pablo Alboran – Tabu (Acústic)

Ricky Martin

Tanquem el repàs a les novetats hispanes. L’artista porto-riqueny Ricky Martin va estrenar a nivell mundial, aquest passat dijous, nou senzill i vídeo, ‘Tiburones’. El tema és “una balada amb un missatge d’amor, unió i, sobretot, acceptació”, destaca l’artista.

Ricky Martin – Tiburones

Saltem a les novetas internacionals des del prisma anglosaxó. La novetat més destacada porta la firma de David Guetta.

David Guetta & MORTEN

Aquests dos són definitivament inseparables. Des de fa temps, David Guetta sembla haver trobat un soci artístic ideal: el danès MORTEN. Els dos productors van llançar l’any passat un remix formidable de la cançó “Heaven” d’Avicii i dos senzills, “Never Be Alone” amb Aloe Blacc i “Make It To Heaven” acompanyats per Raye. Dos mesos després de la publicació d’aquest darrer títol, heus aquí que David Guetta i MORTEN presenten una re-elaboració que sona així:

David Guetta & Morten with Raye – Make It To Heaven Rework

Green Day

La banda californiana està a punt de treure el seu nou àlbum, ‘Father of all …’. El tema d’avançament, ‘Oh Yeah!’, Arriba amb polèmica, ja que incorpora un ‘sample’ d’un tema original de Gary Glitter, empresonat de fa anys per abús a menors. La banda, que deconeixia la procedència, ha manifestat que donarà tots els beneficis del disc a entitats contra els abusos sexuals. Així sona aquest ‘Oh Yeah’.

Green Day – Oh Yeah

Black Eyed Peas, J Balvin, Jaden Smith

A l’octubre passat els Black Eyed Peas varen treure el tema ‘Ritmo’, basada en la famosa cançó ‘Rhythm of the Night’ en companyia de J. Balvin, aconseguint ni més ni menys que 400 milions de visualitzacions al Youtube. El tema, que forma part de la pel·lícula de Will Smith i Sam Laurence; ‘Bad Boys for Life’, ara ens arriba en una nova versió on s’hi ha apuntat el fill de Will Smith, Jaden.

Black Eyed Peas, J Balvin, Jaden Smith – ‘Ritmo’

I aquí ho deixem per avui. Donem per rebudes també novetats de Jonas Brothers, Selena Gomez, Nicki Minaj, C.Tangana, Manuel Carrasco, etc. Tots ells i molts més ja els podeu escoltar a Ràdio Platja d’Aro. Sempre a la última 😉 Bona setmana amics!!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.