Novetats discogràfiques setmana del 20 de gener

En mig del temporal, repassem les entrades més destacades a la nostre discografia aquesta setmana.

Arranquem amb els temes de casa nostre arribats a la nostre emissora. Anaïs Vila ens porta Raons. Aquest és el tercer i últim dels senzills que la cantautora bagenca avança, abans de la publicació del seu nou àlbum “Contradiccions”el proper 24 de gener. Miquel Vilella ens presenta ‘La Por’ . “Els fans de l’amor nord-americà” és el nou àlbum de Miquel Vilella, publicat per Satélite K el passat dia 17. Dimas Rodríguez (Invisible Harvey) s’ha encarregat de realitzar el vídeo de “La por”. Aquí el teniu.

Miquel Vilella – La Por

Per acabar amb les incorporacions en català, tenim ‘El teu dibuix’ el darrer treball de Roger Margarit, i ‘Trepitjades’ lo més nou de Idea, la banda del Gerard Heredia.

Saltem al mercat hispà, i ens trobem amb novetats com ‘Deseos de usar y tirar’ de Bunbury, que sona així…

Bunbury – Deseos de Usar y Tirar

També Café Quijano presenten nou treball. En aquest cas en companyia de Mijares. Cafè Quijano ha tornat, i aquesta vegada, els germans han comptat amb una col·laboració molt especial. Els lleonesos acaben de llançar una nova versió de la seva cançó ‘Me juraste amor eterno’, tema inclòs en el seu disc ‘La vida no és la la la’, però en aquesta ocasió, els acompanya el mexicà Mijares. Sona així:

Cafe Quijano & Mijares – Me juraste amor eterno

Selena Gómez, amb ‘Rare’ i Mónica Naranjo en companyia de la mexicana Gloria Trevi, ens presenten ‘Grande’, un tema contra l’assetjament escolar.

Saltem al panorama anglosaxó, amb novetats com aquesta:

Eminem – Darkness

Eminem acaba de deixar anar una bomba. Slim Shady acaba de sorprendre a mig planeta llançant un nou disc (el onzè) sense cap tipus d’anunci. Music To Be Murdered By és el nom d’aquest nou LP i “Darkness”, el seu primer senzill.

John Legend presenta ‘Conversations in the Dark’, un tema que dona nom al seu darrer àlbum.
La cantautora nord-americana Alicia Keys ha llançat aquest passat dijous el seu nou senzill i el vídeo musical de ‘Underdog’, un himne dedicat a les persones per les que ningú aposta. La cançó és la tercera que s’ha conegut del setè àlbum d’estudi de Keys titulat ‘ALÍCIA’, que s’espera que surti al mercat en les properes setmanes. Aquí el podeu escoltar. A nosaltres ens encanta!

Alicia Keys – Underdog

Acabem aquest repàs amb un tema sorprenent. “Ordinary Man” és el tema que dona nom al nou àlbum que Ozzy Osbourne està a punt de llançar. Per tant havia de ser una cançó única, i ens sembla que ha complert amb l’objectiu ja que compta amb la col·laboració d’Elton John i un excel·lent solo de guitarra de Slash, entre altres col·laboracions de luxe. Amb aquest tema us deixem (és tant nou que encara no té videoclip).

Ozzy Osbourne feat Elton John – Ordinary Man

Amics, fins la setmana que ve! Guardeu-vos de les llevantades i segui sempre Ràdio platja d’Aro, tant per estar previnguts, com per escoltar la millor música! Acabada de sortir del forn 😉

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.