Dimecres complicat per més pluja i onatge molt fort

El temporal no remetrà fins a les portes del cap de setmana

Malgrat que els primers pronòstics meteorològics per aquesta setmana apuntaven a un afluixament del temporal a partir d’avui, amb el pas de les hores, els organismes oficials i el Servei Meteorològic de Catalunya han confirmat que el temporal continuarà ben viu aquest dimecres i dijous a les comarques gironines i, especialment, a l’Empordà.

Durant les primeres hores d’aquest dimecres, la borrasca Glòria ha deixat fortes tempestes que es poden repetir en les pròximes hores. Entre dilluns i aquesta matinada, l’Estació Meteorològica de Castell d’Aro ha registrat una precipitació acumulada de més de 90 mm.

L’onatge també continua essent molt violent amb onades de fins a 8 metres d’altura i desperfectes en establiments i mobiliari urbà. També està activada una alerta de perill per ratxes fortes de vent i se segueix molt pendent de l’evolució del cabal del Riu Ridaura.

Sant Feliu de Guíxols ahir dimarts

Davant d’aquest panorama, aquest dimecres i per segon dia consecutiu, els centres educatius de la Vall d’Aro restaran tancats.

A Castell-Platja d’Aro, també s’ha suspès l’activitat del Programa de Formació Professional Inicial, de l’Escola Municipal d’Art, de l’Escola Municipal de Música, de l’Aula d’Adults, els cursos de català per a adults del Consorci per a la Normalització Lingüística, els serveis de la Casa Lila, Prejúniors i Júniors, el Casal de Joves, les activitats programades a la Biblioteca Mercè Rodoreda, Centres Cívics, cursos d’AROimpulsa i activitats esportives organitzades per la regidoria d’Esports i Benestar Social.

A més, s’ha recomanat a les entitats i clubs esportius d’àmbit privat que anul·lin les seves activitats.

El Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro continuarà obert com a Centre d’Acollida per a tots els municipis de la comarca i poblacions veïnes que ja pertanyen a la comarca del Gironès.

Per més informació, també podeu seguir-nos a les nostres xarxes socials.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.