Desfilades i més activitats relacionades amb el món dels gossos a Platja d’Aro

La festa se celebra aquest diumenge al matí a la Plaça dels Estanys

L’associació Galgos 112 organitza aquest diumenge, a partir de les deu, la quarta edició de la Desfilada Canina. L’esdeveniment s’havia de celebrar a mitjans octubre però es va posposar fins aquest cap de setmana.

Les activitats començaran a les 10 del matí amb l’obertura de les inscripcions. Hi haurà desfilades amb premis, estands, tallers i es podran fer adopcions. L’Ajuntament i diverses firmes comercials col·laboren en l’esdeveniment.

La celebració de la desfilada i altres accions que fan al llarg de l’any permet a l’entitat finançar els seus projectes d’acollida, protecció i conscienciació social perquè, segons expliquen les responsables de l’associació, no reben cap suport econòmic de les administracions. En aquest sentit, i aprofitant la proximitat de les dates de Nadal, vendran productes fets a mà d’inspiració nadalenca.

Galgos 112 té la seva seu a la Vall d’Aro i el seu àmbit d’actuació és estatal. Teniu més informació aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.