120 voluntaris i una desena d’establiments participaran en el Gran Recapte d’Aliments

La recollida es durà a terme aquest divendres i dissabte

Al voltant de 120 voluntaris i voluntàries col·laboraran en l’onzena edició del Gran Recapte d’Aliments que se celebrarà aquest divendres i dissabte. Des de la regidoria de Benestar Social i Salut Pública agraeixen molt la col·laboració del voluntariat perquè sense ells seria molt complicat portar a terme l’acció. Un any més, hi haurà voluntaris de diferents perfils i edats.

La recollida es durà a terme dins l’horari comercial de cada establiment, entre les 9 del matí i les 9 del vespre.  Els establiments participants són Lidl, Aldi, Caprabo, Spar de Platja d’Aro i Castell d’Aro, Valvi de S’Agaró, Carrefour, Mercadona, bonÀrea i Bonpreu.

Edició 2018 del Gran Recapte d’Aliments a Castell-Platja d’Aro

Els voluntaris, dividits en torns de matí i de tarda, lliuren als clients una llista dels aliments que poden aportar (preferentment amb una caducitat com més llarga possible), una bossa per introduir als aliments i fan tasques de sensibilització. Cada punt de recollida també disposa d’unes cistelles de cartó per ordenar i guardar els articles aportats.

També es poden fer donacions en el web www.granrecapteonline.com

Aquesta és la segona edició anual que celebra el municipi. A les portes de l’estiu també es duu a terme un recapte d’àmbit més local.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.