Festa dels Infants amb motiu del Dia Universal de la Infància

Les activitats es faran en el Palau d’Esports i Congressos

El pròxim dimecres, 20 de novembre, es commemora el Dia Universal dels Drets dels Infants.

En el marc de la celebració, Castell-Platja d’Aro ha organitzat, un any més, una festa lúdica, educativa i solidària per a nens i nenes de fins a 12 anys i les seves famílies.

La festa es farà aquest dissabte, de les 16.30 a les 20 h, en el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro amb entrada lliure. Els infants han d’anar acompanyats d’un adult.

La programació inclou la visita d’en Xalarí -la mascota del turisme familiar de Castell-Platja d’Aro, una xocolatada popular, el lliurament de premis del concurs ‘Troba el click perdut’ que es va dur a terme a la Fira de Playmobil de Castell d’Aro, la lectura del manifest del Dia Universal de la Infància i l’actuació de l’animador infantil Jaume Barri que oferirà l’espectacle Bekú: la volta al món jugant.

També hi haurà un Espai Nadó destinat a infants de fins a 1 any i un Racó de Construccions per a infants d’1 a 3 anys; gimcana familiar, joc heurístic i zona de jocs; Tallers i activitats relacionades amb els Drets dels Infants; i un espai solidari de recollida de roba i aliments per a infants (galetes, cereals, llet, cacau, sucre, puré de fruita i verdura, pasta, etc.).

En la festa hi col·laboren una dotzena d’entitats i organitzacions que donaran a conèixer la seva tasca a l’àmbit nacional i internacional a través de tallers, exposicions i altres propostes.

Els horaris de cada activitat i més informació aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.