Bon funcionament del semàfor antivelocitat de Castell d’Aro

Les millores de seguretat també han inclòs la creació de nous camins segurs i adaptats en els joves amb autisme en el nucli castellarenc

El 3 d’octubre va entrar en funcionament a Castell d’Aro un nou semàfor antivelocitat a l’altura de la cruïlla de l’Avinguda de la Platja amb el carrer Amadeus Vives, el carrer d’accés a l’Escola Vall d’Aro, l’Institut Ridaura i la zona esportiva del nucli.

Després d’un temps sense semàfors en el nucli de Castell d’Aro, l’Ajuntament va decidir instal·lar un semàfor amb radar a l’entrada del poble per crear un pas segur de vianants, especialment pensat per les famílies i alumnes que es desplacen fins a les escoles, i evitar l’impacte acústic de les bandes sonores que hi havia en aquest tram de l’avinguda que ocasionaven molèsties en els habitatges del voltant.

Quan els vehicles superen la velocitat permesa de 50 km/h, el semàfor es posa en vermell en els dos sentits de la marxa

La percepció del govern municipal és que, després del primer mes de funcionament, el nou semàfor està funcionant bé i també ajuda a regular la velocitat dels vehicles que entren en el nucli urbà.

Després de l’estiu vinent, tots els agents del municipi que intervenen en la gestió viària es reuniran per avaluar el primer any de funcionament de les mesures de seguretat que s’han implantat i saber si cal aplicar-ne de noves. Altres mesures que s’han impulsat són la creació de camins escolars segurs i senyalització per a infants i joves que tenen autisme.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.