Novetats discogràfiques setmana del 28 d’octubre

Aquesta setmana hem rebut 38 nous temes a la nostre discografia.

Comencem repassant el panorama català, amb 4 novetats. La primera és el darrer treball de Jofre Bardegi, amb una cançó que porta per nom ‘Que la nit no s’acabi’. També hem rebut els darrers temes de Miquel Vilella, Ninus i Maria Jacobs.

Seguim amb les novetats hispanes. Hem rebut el més nou de Los Rebeldes. Un tema anometat ‘Ardiente Amor’ que es va publicar al 1995 i que ara ens arriba remasteritzat. Un regal pels amants de la mítica banda.

‘Mi mejor despedida’ és el títol d’un deliciós tema de Funambulista en col·laboració amb Manel Navarro. Navarro, l’artista català que va representar a Espanya a Eurovisió 2017 amb la cançó “Do it for your lover”, ha estrenat aquesta setmana nou treball. Una balada emotiva que tracta sobre els comiats dolorosos.

També ens presenten les seves novetats Vanesa Martin, Gigante i Ana Guerra, en una col·laboració amb Tiziano Ferro que porta per nom ‘Acepto Milagros’ i que podem escoltar aquí:

Passem al panorama internacional. Aquesta setmana ens arriba el més nou de Westlife. El nou senzill de Westlife es diu ‘My Blood’, llançat divendres 25 d’octubre. My Blood és el quart llançament del nou àlbum de Westlife Spectrum i el seu 30è llançament al Regne Unit.

Tornen Coldplay; Després de gairebé 4 anys, han tornat amb un àlbum que sembla que fa segles que preparaven, o com diu Chris Martin, més de 10 anys.

Coldplay ha presentat el vídeo de la seva cançó “Orphans”, un dels dos singles principals d’un nou àlbum que es presentarà a finals de novembre.

“Orphans” apareix al proper àlbum doble de la banda, ‘Everyday Life’, que va ser anunciat el 21 d’octubre. Ha sortit com a single juntament amb “Arabesque”. La banda va compartir una llista completa de cançons de l’àlbum, que es divideix en dos parts; Sunrise i Sunset, mitjançant un anunci classificat al Daily Post de Gal·les del Nord. El seu darrer àlbum va ser el 2018 en directe a Buenos Aires.

Ens arriben també els darrers treballs de Kate Perry; ‘Harleys in Hawaii’, de Beck amb ‘Uneventful Days’ i Selena Gomez que acaba de publicar el seu nou tema, “Lose You To Love Me”, una balada intimista on la cantant ens mostra en primera persona el dolor d’una ruptura sentimental.

I fins aquí el repàs a les novetats més destacades de la setmana. Ens veiem la setmana que ve amb més música. Gràcies per seguir-nos!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.