Festes de Tardor i Halloween durant tota la setmana i amb novetats

Un taller de panellets ha obert la programació aquest matí

La principal novetat de les Festes de Tardor d’enguany és que les activitats de Halloween, del dijous 31 d’octubre, es traslladen a la Plaça Els Estanys, davant l’estació d’autobusos. Des de la primera edició s’havien celebrat a la Plaça del Mil·lenari però, actualment, el carrer Dr. Fleming està en obres i això complica l’organització de la festa a l’emplaçament habitual.

Les Festes de Tardor 2019 han començat aquest matí, a les 10 h, en el Centre Cívic Vicenç Bou amb un Taller de Panellets.

Taller de Panellets aquest dilluns

Demà dimarts, a partir de les quatre de la tard, en el Parc de l’Estació de Castell d’Aro hi haurà una foguera i tallers de les entitats, espectacle infantil, castanyada popular i, en el Centre Cívic Ca la Rafaela, una actuació musical.

Dijous a partir de les quatre de la tarda, a la Plaça dels Estanys, hi haurà castanyada popular (cal recollir un tiquet gratuït prèviament en el Centre Cívic Vicenç Bou o a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro), tallers de maquillatge i manualitats de les entitats, concurs de disfresses, animació infantil i l’actuació d’entitats del municipi. A partir de les vuit, obrirà portes el 7è Túnel del Terror, que l’any passat va aplegar 900 visitants. Hi haurà una quinzena d’escenes i l’accés és gratuït. També hi haurà servei de bar i botifarrada popular.

El paral·lel, la mateixa nit de Halloween, entre les nou del vespre i la una de la matinada, els joves d’entre 14 i 29 anys podran participar en un Escape Room exterior en el nucli de Castell d’Aro. Cal inscripció prèvia a l’àrea de joventut municipal.

La programació de les Festes de Tardor continuarà el divendres festiu, 1 de novembre, amb una castanyada popular i activitats infantils a la Plaça Hipòlit Centeno a la Urbanització Dalmau a partir de les 16.30 h.

El mateix divendres, a la sala polivalent de Castell d’Aro, a partir de les quatre de la tarda, arrancarà la 1a Fira Playmobil de Castell-Platja d’Aro. L’esdeveniment també obrirà el dissabte i diumenge de les 10 a les 20 h, ininterrompudament. El preu de l’entrada, 2 euros, serà solidari perquè es destinarà a l’entitat Viu Autisme.

Les Festes de Tardor les organitzen entre l’Ajuntament i entitats com la Federació de Colles de Carnaval o l’Associació de Gent Gran de Castell d’Aro.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.