Acord de finançament i suport entre l’ARO CE i l’Ajuntament

El conveni serà vigent fins a l’any 2023 amb revisions anuals

Aquest vespre, els responsables de l’ARO Cultura i Esportiva, l’alcalde i màxims responsables de l’àrea municipal d’Esports, han firmat un conveni de finançament i suport a l’entitat que estarà en vigor fins a l’any 2023 (revisable cada temporada en funció dels objectius).

El conveni contempla una subvenció màxima de 153.500 euros que es repartiran entre les 18 categories que disposa l’entitat, sempre que l’entitat compleixi diferents requisits que estipula l’acord i supervisarà una comissió.

Actualment, l’entitat gestiona equips de Futbol 7 (Escoleta, Prebenjamí, Benjamí i Aleví), Futbol 11 (Infantil, Cadet i Juvenil) i Futbol Sènior. Són més d’un centenar d’esportistes. El conveni preveu una partida econòmica per posar en marxa equips de Futbol Femení (futbol base i sènior) per assolir la igualtat d’oportunitats.

L’acord també preveu que L’Aro assumeix tota l’organització, coordinació, gestió i administració del Futbol municipal i podrà disposar de les diferents instal·lacions del Camp Municipal de Futbol.

El club haurà de presentar un projecte esportiu i econòmic així com un estudi de viabilitat econòmica i esportiva al final de cada temporada, i de cada activitat extraordinària que realitzi com el Campus de futbol d’estiu o el Torneig del Mini MIC, que avaluarà el consistori.

A més, es faran 4 reunions de seguiment al llarg de la temporada entre l’Ajuntament i responsables del club, i un parell de trobades amb les famílies.

La firma del conveni ha coincidit amb la presentació en societat de tots els equips de l’ARO per la temporada 2019-20.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.