La Marxa Popular dels 20 Km torna als seus orígens

Aquest diumenge s’ha celebrat la tradicional marxa amb la participació de prop de 200 participants.

La sortida s’ha fet de manera lliure entre les 8 i les 9 h des del Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro, que també ha estat el punt d’arribada.

La marxa s’ha dividit en un recorregut de 10 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 190 metres i un recorregut de 20 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 300 metres. Prop d’una tercera part del recorregut ha passat per zona asfaltada i la resta de l’itinerari per pistes i corriols de muntanya. Al final de la marxa, els participants han recuperat forces amb un refrigeri.

La majoria dels 192 participants s’havien apuntat prèviament en línia perquè la tarifa d’inscripció anticipada era més econòmica. Una estona abans de la sortida, també s’han permès inscripcions presencials.

Enguany, la marxa l’han anomenat ‘tornant als orígens’ perquè s’ha recuperat el caràcter popular de l’esdeveniment i s’ha separat del circuit de curses Vall d’Aro Run Series, del qual havia format part en les darreres edicions.

La marxa s’ha complementat amb inflables o l’actuació del Club Twirling Platja d’Aro. Molts voluntaris i voluntàries han col.laborat en les feines de logística de l’esdeveniment. L’àrea d’Esports ha agraït la participació de tothom i de la propietat del Mas Maig que ha permès el pas dels participants per dins la seva finca.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.