La llevantada pot deixar grans acumulacions d’aigua i temporal de mar

Els dies més complicats seran dimarts i dimecres

Des d’aquest dilluns i fins dijous ens creua el primer temporal important de la tardor amb acumulacions de pluja destacables i temporal de mar. En aquest sentit, el Servei de Meteorologia de Catalunya ha activitat diferents avisos a partir d’aquesta tarda de perill moderat o alt. Podeu consultar els avisos aquí.

Aquest migdia han començat a caure els primers plugims i, amb el pas de les hores, la situació es complicarà. A partir d’aquest dimarts s’esperen aiguats i tempestes, en funció de la franja del dia. Dimecres les pluges també poden ser molt intenses i dijous el temporal remetrà.

A partir d’aquest dimarts a la tarda, a més, hi haurà notable mar de fons de component est. Les hores centrals del dimecres seran les més complicades perquè a la franja de l’Empordà s’hi sumarà mar creuada i el Meteocat adverteix de perill molt alt.

Davant d’aquest panorama, alguns establiments previsors del municipi ja han col·locat tanques metàl·liques per evitar l’entrada d’aigua en els locals i espais que estan per sota del nivell dels carrers.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.